Tako bo (glede na to, kaj si po horoskopu) videti tvoja sanjska poroka

Vsaka ima izdelano zamisel o svoji popolni poroki, na želje in pričakovanja glede velikega dneva pa vpliva tudi znak, v katerem je nevesta rojena.

4.4.2019 ob 3:52

zenin_nevesta_poroka.jpg

Sanjska poroka. Natančno si zamišljate, kakšna naj bi bila. V mislih vidite vse: od obleke do barve cvetja, od povabljencev do menija, od glasbe do penine. Na to, kakšen je v vaših sanjah veliki dan,  vplivajo tudi zvezde. Kakšna naj bi bila vaša idealna poroka, predvideva portal  Thought catalog

Oven

Vaš veliki dan naj bi odražal spontano in avanturistično naravo. Poroka v dvorani, kjer si zvestobo obljubijo vsi, ni najboljša ideja. Ne, prstane naj bi si izmenjala na destinaciji, ki je daleč izven meja običajnega. Morda na kraju, kjer sta se prvič poljubila, morda pod steno, katero sta prvič skupaj preplezala, morda na gori, kamor sta se podala na tretji zmenek. Skratka nekaj, kar štrli iz povprečja in je drugačno. Tako kot ste drugačni vi.


Bik

Ker ste romantični, si ne zaslužite nič manj kot pravljično poroko. Priznajte, že kot deklica ste sanjali o njej in naj se vam te sanje uresničijo. Razkošen obred v razkošni obleki z razkošno gostijo, izbrano hrano, pijačo in glasbo. Ne obremenjujte se z denarjem, konec koncev gre samo za en dan. Vaš dan. Če si zamišljate poroko na dvorcu, morate prav to tudi dobiti.


Dvojček

Bodite pošteni: poroka je za vas še en (dober) izgovor za zabavo. Za pretiravanje z zdravicami in norenje ob glasbi do jutranjih ur. Veliko je gostinskih objektov, ki v svojo ponudbo vključujejo poročno slavje in definitivno bi morali poiskati takšnega, ki vam je pisan na kožo. Kajti za vas je nedvomno pomembnejše od samega obreda tisto, kar mu sledi.


Rak

Cenite tesno prijateljstvo. Nikoli niste bili privrženi dragim obredom z limuzno in bogatimi oblačili. Vi se ne boste poročili zato, da bi se pokazali v najboljši (najbogatejši) luči, vi se boste poročili zato, da bi srečo delili s tistimi, ki jih imate najraje. Vam ni pomembno, kako boste vi in gostje oblečeni in kje bo potekal sprejem. Želite le, da bi z vami bili ljudje, ki jih imate radi. Teh je veliko, zato je za vas povsem sprejemljiva zaobljuba v mestni hiši in zabava na domačem vrtu. Ne zato, ker bi skoparili, temveč zato, ker za popoln dan ne potrebujete drugega, kot tesne prijatelje in družino, ki se veselijo z vami.


Lev

Vedno ste bili ljubiteljica narave, prav zato bi se vaša poroka morala odvijati na prostem. Na obali morja, jezera, v arboretumu pot obokom vrtnic ali na zelenici blizu vašega doma. Najbolje bi bilo, da bi se do ženina sprehodili bosi, zakaj se mučiti z visokimi petami? Plešete in zabavate se lahko brez bolečih nog in prav zabava pod milim nebom bo tista, ki bo vašim gostom dolgo ostala v spominu. Saj si tega želite, kajne?


Devica

Čeprav imate veliko prijateljev in nočete nikogar prizadeti, deset družic res ne potrebujete. In prav tako ne 500 gostov. Ni vam treba povabiti vseh. Kajti v resnici vam je na kožo pisana majhna, intimna poroka. Z ljudmi, ki jih res dobro poznate in dobro poznajo vas. S tistimi, ki so vaši tesni prijatelj. Dan bo nedvomno poseben tudi zato, ker boste obkroženi z osebami, brez katerih ne morete živeti.


Tehtnica

Ko gre za naredi sam projekte, ste prava profesionalka. Zato zlahka prihranite denar in poroko po svojem okusu (ali idejah s Pinteresta) organizirajte sami. Izdelajte cvetlične okraske, vabila in vse detajle. Le tako bodo takšni, kot ste si jih zamislili. Tudi namizno okrasje lahko nastane v vaši delavnici. S tem si boste zagotovili unikatno in posebno poroko. Prav takšno, kot ste sami.


Škorpijon

Od vedno ste bili malo divji, stara duša in ljubitelj narave. Vaš dom je poln živali in rastlin, ki vam prinašajo mir in sprostitev. Zato bi morala poroka poudarjati vašo ljubezen do narave. Obred na prostem, gostje na bambusovih stolih, sprejem z noto divjine in svobode. Naravno, brez pretiranega kiča in zato vam pisano na kožo.


Strelec

Ste sproščeni. Nikoli niste marali strogih oblačil. Več kot na videz, date na udobje. Zato je za vas idealna rustikalna poroka. Ne na strogem matičnem uradu ali v razkošni cerkvi. Vam na kožo pisan je obred na skednju, kjer gostje lahko sedijo na balah sena. Tudi sprejem naj bo sproščen, s samopostrežno restavracijo. Kajti, čeprav vam vsi govorijo, da naj bi bila poroka formalna, temu v resnici ni tako. Lahko je sproščena, kot ste sproščeni vi.


Kozorog

Nič ni narobe s klasiko. Na dan svoje poroke vam ni treba iz cone ugodja. Vi ste po naravi tradicionalist in prav to naj odraža tudi vaš veliki dan. Lahko si nadenete nekaj novega, nekaj starega, nekaj modrega in nekaj izposojenega. Lahko torto razmažete po obrazu ženina in pijeta šampanjec s prepletenimi rokami. Lahko plešeta na vajino pesem in lahko čez ramo vržete šopek. Lahko uresničite svoje sanje o veliki, tradicionalni poroki.


Vodnar

Umetniška, kreativna duša. To ste vi in to imajo ljudje pri vas najraje. Nikoli se nočete zliti z množico, raje ste posebni, drugačni in tega vas ni strah pokazati. Zato naj bo poroka takšna, kot je vam pisana na kožo: drugačna. Je noč čarovnic vaš najljubši praznik? Zakaj se torej za poroko ne bi oblekla v kostume. Ni treba, da so strašljivi, Lahko ste princeska iz pravljice in on princ. Lahko sta superjunaka, lahko sta karkoli. Samo da ne bo preobičajno in preresno.


Riba

Vaš veliki dan ne bo poseben, če ne bodo z vami vsi, ki jih imate radi. Čeprav vas mika, da bi se poročili na eksotični destinaciji, to misel opustite. Raje usodni da dahnite nekje blizu, da dolga razdalja za bližnje prijatelje ne bi bila ovira in z njimi ne bi mogli deliti sreče. Eksotika lahko počaka na medene tedne. Poroko pa obeležite v čim širšem krogu ljudi, ki vam veliko pomenijo. Z dobro hrano in veliko šampanjca.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Hrepeniš po trdni zvezi? 3 znaki ki so pisani na kožo tvojemu znamenju ali pa Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem

Priporočamo tudi: Horoskop: katera znamenja najtežje in katera najlažje ljubijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)