Horoskop: Za boljši seks storite to (glede na vaš znak)

Dobre stvari je vedno mogoče izboljšati, tudi spolno življenje lahko z namigi zvezd dvignete na novo raven.

15.7.2019 ob 11:50

par_seksi_postelja_micna.jpg

Ne glede na to, kako dobri ste v postelji, kako zelo uživate v seksu in kako uživa tisti, ki vam med rjuhami dela družbo, dejstvo je, da je zadeve vedno mogoče izboljšati.

Če ne veste kjer začeti, ima Thoughtcatalog za vas namig, ki je na kožo pisan vašemu astrološkemu znaku. 

Oven

Po naravi ste dominantni, hitri in prav takšni ste tudi v postelji. Zadeve pač radi vzamete v svoje roke in jih prilagajate lastnim željam ter okusu, kar pomeni, da ima tisti, ki vam v med rjuhami dela družbo včasih občutek, da se vam preveč mudi.

Zato: pozabite na naglico in podaljšate predigro. Do cilja boste zagotovo prišli, hkrati pa boste tako vi kot vaš partner deležna nekaj dodatnih užitkov. In pustite se kdaj pa kdaj razvajati. Izpustite vajeti iz rok, videli boste, da to še kako prija.

Bik

Ste izjemno čuten in pozoren ljubimec. Cenite globoko intimno povezavo. Seks v vaših očeh nikoli ni samo seks. Je najvišji dokaz ljubezni.

A včasih je dobro obrniti ploščo. Kar v vašem primeru pomeni, da si dovolite pokazati svojo divjo plat, živalsko strast in poiščite gol telesni užitek. Tudi kakšna igračka vam pri tem ne bo škodovala. Z njo boste prebudili občutke, ki jih še ne poznate.

Dvojček

Za dvojčke je pri seksu na prvem mestu zabava. Res je, da ste v postelji radi z nekom, ki mu zaupate, a globlje intimne povezave med telesno ljubeznijo ne pogrešate. Gre predvsem za potešitev sle.

Kaj lahko storite drugače? Skušajte se tesneje povezati s partnerjem. Izkoristite moč globokega pogleda iz oči v oči, učinek dotika, tudi kakšen udarec po zadnji plati, poredna ali nežna beseda pri tem ne bodo odveč. Z besedami ste vendarle spretni, zakaj tega ne bi izkoristili v postelji?

Rak

Intimni akt vam pomeni dokaz globoke ljubezni in močne naveze. Je najvišja stopnja povezave med dvema, izraža globoko predanost, zaupanje in spoštovanje. V resnici v postelji niste prav domiselni, običajna vanilja vam v nežnem objemu zagotavlja vse tisto, kar pričakujete in potrebujete.

Torej je nedvomno čas za malo popestritve: nova poza, takšna, ki je še ne poznate. Nova igračka, ki bo zadeve dvignila na še neznano raven ali malo bolj divji spolni akt. Vse to vam bo še vedno zagotovilo tisto, kar v seksu najbolj cenite. Hkrati pa razbilo rutino, v katero se tako radi ujamete.

Lev

Ste strastni, seksu se predajate z dušo in telesom ter se vselej trudite k najboljši izvedbi. Konec koncev je spolni akt za vas tudi način hranjenja ega.

Sprejemljivo, a včasih malo naporno, zato se vendarle sprostite in se zgolj prepustite toku. Ali spoznajte svet spolnih fantazij, v katerem lahko spustite domišljijo z vajeti in odkrijete novo dimenzijo intimnega doživetja.  

Devica

Vedno ste previdni in preračunljivi. Da, tudi v postelji se nikoli povsem ne sprostite. Takšne ste pač tipične device, ki hočete v vsakem trenutku pokazati in dokazati, da ste popolne ter na prvem mestu praktične in učinkovite.

Za vas je prav zato odlična popestritev seks pod prho. Ker med drugim težite k temu, da bi bilo vse čisto in snažno. V resnici je prav škoda, da na to obliko spolnega razvajanja še niste pomislili. Najprej umijte partnerja, nato naj on vas in tako naprej.

Tehtnica

Esteti, ki ste radi obkroženi z nečim lepim in prijetnim ter vselej iščete ravnovesje med fizično in psihično privlačnostjo.

To vam sicer povsem uspeva, a vseeno lahko včasih malo pokukate izza meja poznanega: eksperimentiranje z najbolj divjimi fantazijami bo zagotovo doseglo svoj namen. Vseeno je, kakšne so, v njih boste vedno lahko našli vse, kar vam v seksu prinaša največ užitka. Le da s pravimi igricami domišljije, ki je premorete ogromno, na malo drugačen način.

par_seksi_fantazije_micna.jpg

Škorpijon

Ste plenilec zodiaka in vedno prežite na svoj plen. Strast postavljate na prvo mesto, dominanca in podrejenost sta stalnici, vedno se trudite premagovati rutino. Te vas je najbolj strah.

Res je, da prisegate na telesno plat seksa, a prav nič ne bi izgubili, če bi nekaj več pozornosti namenili tudi psihični povezavi. Malo romantike vedno pride prav. Tudi v najbolj vročih trenutkih.

Strelec

Ste avanturist zodiaka, vedno ste pripravljeni na novosti. Pa naj bo v smislu potovanj, hrane ali seksa.

Rutine se vam ni bati, nasprotno. Morda bi ji morali nameniti malo več pozornosti in se včasih vendarle prepustiti seksu brez neštetih začimb in dodatkov. Akt na javnem mestu je čudovit, a prav takšen je lahko tudi v postelji.

Kozorog

Seks v vaših očeh še zdaleč ni zgolj fizično doživetje. Ne, vi v posteljo lahko skočite le z nekom, ki mu zaupate, ga poznate in ljubite. Prisegate na veliko predigre in intima je nepogrešljiva sestavina partnerskega odnosa.

Ostanite pri poznanem, vendar poskrbite, da bo malo drugače. Misijonarski z dvignjenim nogami, po pasje z nekaj igračkami, skratka položaji, ki vas nikoli ne razočarajo z nekaj drobnimi spremembami in dodatki.

Vodnar

Cenite neodvisnost in samostojnost, svoboda je vaša najvišja vrednota in osnovni namen seksa v vašem svetu je tešenje strasti. V postelji hočete vedno znova prevzeti nadzor. Nad dogajanjem in nad človekom.

Kdaj pa kdaj zadeve malo spremenite: dovolite partnerju, da prevzame glavno besedo, pozabite na prepričanje, da morate vedno biti glavni in se včasih samo prepustite. Dovolite mu, da vam preveže oči. Zagotovo ne boste obžalovali.

Riba

Spolni akt je za vas čutna in čustvena izkušnja. Cenite globoko povezavo s partnerjem, skrbite za njegovo udobje ter ugodje in ga velikokrat postavite na prvo mesto.

Ker ste altruistični, včasih malo pozabite nase, zato idealno popestritev prinaša položaj 69, v katerem dajete in sprejemate hkrati. Zagotovo boste navdušeni nad njegovim učinkom.

Avtorica: M. FL.
Foto: Gettyimages

Priporočamo tudi: 10 stvari v spalnici, ki sabotirajo vaše spolno življenje Ali pa: Poredne tehnike za močne orgazme

Preberite še: Najboljše seksi presenečenje (moški razkrivajo, s čim so jih presenetile njihove drage) 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)