Horoskop: Rojeni v teh znakih ne bodo nikoli varali

Rojeni v nekaterih astroloških znakih so že po naravi najbolj zvesti.

21.1.2021 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Rojeni v teh znakih ne bodo nikoli varali

Na to, ali je nekdo naklonjen skoku čez plot, ali nezvestobo za vsako ceno zavrača, vpliva veliko dejavnikov. En od njih je astrološki znak. In kot pravi horoskop, je za moške, rojene v določenih znakih zodiaka, srčna izbranka praviloma ena in edina. Kateri so po naravi najbolj zvesti, razkriva Miss7.

Bik

Bik slovi po zvestobi in predanosti ter je zato upravičeno prvi na tem seznamu. Ne glede na to, kolikšna daljava loči zaljubljenca, kakšne težave se pojavijo v odnosu ali kako se razpleta življenje, on je zvest in ne razmišlja o tem, da bi z varanjem ogrozil razmerje. Ko se bik zaljubi, je njegova draga zanj, ne glede na vse, ena in edina.

Rak

Rak je preprosto predana duša. Varanje zanj absolutno ne pride v poštev in afera je v njegovih očeh nedopustna. Tudi če kdaj zaidejo v skušnjavo, se ji po zaslugi čustvene in zveste narave upre za vsako ceno.

 

Kozorog

Zvestoba je kozorogu položena v zibelko. Zanj je to ena največjih vrednot. On v življenju igra po pravilih, teh nikoli ni pripravljen kršiti in eno od pravil, ki vodijo do lepe zveze, je vsekakor predanost partnerju. Ko je kozorog zaljubljen, zanj ne obstaja nobena druga ženska.

Oven

Tudi oven je upravičeno na seznamu najbolj zvestih astroloških znakov. Čeprav dinamičen in svojeglav v življenju ceni stabilnost in varnost, prav to želi dati svoji srčni izbranki. Zato ji je zvest in predan, skok čez plot pa je zanj velik tabu.

Vodnar

Vodnar je po srcu predan. Res je, da dolgo išče pravo ljubezen, a ko jo najde ne bi storil ničesar, s čemer bi jo ogrozil. Kar pomeni, da je izvoljenki za vselej zvest in je nikoli ne bi prevaral ali drugače prizadel.

Preberite še: Horoskop: Tako prestrašite morebitnega partnerja (glede na znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojene v teh treh astroloških znakih se največkrat zaljubijo v gospoda napačnega


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)