Horoskop: Tako se obnašajo nezvesti astrološki znaki

Vsak astrološki znak se potem, ko je ujet pri varanju, obnaša drugače.

10.1.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Tako se obnašajo nezvesti astrološki znaki

Da je varanje grdo dejanje, je povsem jasno. Prav tako je jasno tudi, da tisti, ki skačejo čez plot, svoje nečedno početje praviloma skrivajo.

Dokler seveda niso ujeti, kar se prej ali slej zgodi. In postavljeni na zatožno klop se rojeni v astroloških znakih obnašajo v skladu s svojim znamenjem. Kako, razkriva Thoughtcatalog.

Oven

Oven vso krivdo zvali na partnerja in zatrjuje, da ga je on s svojimi dejanji, besedami, kritikami ... pahnil čez plot. Kajti dejstvo je, da oven svojega deleža krivde za nobeno ceno ni pripravljen priznati.

Bik

Prevarantski bik bo storil vse, da bi se odkupil partnerju. Poln krivde ga zato zasipa z bogatimi darili in drugimi dejanji pozornosti, s katerimi naj bi si prislužil odpuščanje.

Dvojček

Dvojček s prstom pokaže na osebo, s katero je grešil. Ta ga je po njegovih zagotovilih zapeljala, omrežila in ni sprejela njegovih zavrnitev. Na koncu je zato podlegel njenim čarom.

 

Rak

Pri nečednem dejanju ujet rak zaigra na čustva in usmiljenje. Z jokom in prošnjami iz obupa partnerja prepričuje, naj ga vendarle ne zapusti ter naj mu odpusti napako.

Lev

Ponosni lev za nobeno ceno ne prizna, da je storil nekaj, česar ne bi smel. Čeprav vsi dokazi govorijo proti njemu, on še kar vztraja, da res ni kriv.

Devica

Tudi devica po njenem prepričanju ni sama kriva za to, da je zašla na stran pota. Praviloma krivdo zvrača na starše, na njihov način vzgoje ter na nepravilne vzorce, ki jih je osvojila med odraščanjem.

Tehtnica

Rojeni v znamenju tehtnice napletejo solzavo zgodbico, s katero skušajo partnerja prepričati, da so varali samo zato, ker so se v zvezi počutili negotovo ter nesprejeto.

Škorpijon

On prisega, da se to res nikoli več ne bo zgodilo, kajti resnično noče izgubiti vsega, kar imata s partnerjem.

Strelec

Izmislil si zapleteno opravičilo in našteje ogromno razlogov. Strelčevo posipanje s pepelom na koncu nima ne repa ne glave in prav nobenega smisla.

Kozorog

Kozorog ne zna in noče lagati. Ko je ujet, mu v bistvu odleže ter je pripravljen odgovoriti na vsa vprašanja in podati vsa pojasnila za početje, s katerim je prizadel partnerja.

Vodnar

Človeka, ki ga je prizadel, zasipa s sporočili, opravičili in izgovori. Samo zato, da bi se sam počutil bolje.

Riba

Konča zvezo. Kajti ne more ostati z nekom, ki si ji drzne nekaj očitati. Pa čeprav so očitki več kot na mestu.

Preberite še: Pismo ljubice: Kako sem spoznala, da sem druga ženska

Morda vas zanima tudi: Priložnost, ob kateri moški najpogosteje varajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)