Veliki horoskop za leto 2021: Kaj lahko pričakujete v letošnjem letu

Poglejte, kaj vam v letošnjem letu na področju ljubezni, kariere in zdravja namenjajo zvezde.

6.1.2021 ob 5:50 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Veliki horoskop za leto 2021: Kaj lahko pričakujete v letošnjem letu

Leto 2021 bo v znamenju Saturna. Ta planet pomaga, da se lažje znajdemo v težkih situacijah. Obdobje, v katero smo komaj vstopili, bo obdobje močnejšega zavedanja, vztrajnosti in odgovornosti.

Kaj torej to pomeni? Čeprav takšne in drugačne krize, ki so se začele lani, ne bodo takoj minile, se bomo z njimi lažje soočali.

Vendar Saturn ne bo edini planet, ki bo letos vplival na dogajanje na Zemlji. Pridružil se mu bo še Jupiter, ki prinaša optimizem, samozavest in blagostanje ter še okrepi vpliv Saturna.

Vsem astrološkim znamenjem bo leto 2021 ponudilo veliko priložnosti za razmislek in za sprejemanje pomembnih odločitev. Tako pa bo vplivalo na posamične znake zodiaka.

Oven

Letos se boste usmerili na mirnejše poti. Že spomladi bo nastopil čas za veliko čiščenje v smislu razmišljanja o tem, kaj je v življenju odveč, kaj spremeniti in kaj početi v prihodnosti.

Ljubezen

Prva presenečenja na tem področju se vam obetajo že januarja. Do konca prvega meseca bo vse mogoče: od nedolžnega spogledovanja do velike ljubezni. Ljubezensko življenje bo cvetelo vso pomlad, konec leta pa boste sprejeli veliko odločitev in nastopila bo prava priložnost za resnično trajno srečo v dvoje.

Kariera

Pomlad bo za vas idealna tudi v smislu kariere. Po kaotičnem letu izkoristite priložnost in v miru razmislite o tem, kaj vas veseli in česa si želite, kajti kasneje v letu se boste znova ujeli v vrtinec naglice in hitrega življenjskega ritma. A Mars vam bo tedaj pomagal, da boste imeli dovolj energije za uresničitev vseh spomladi zadanih načrtov.

Zdravje

V vas še vedno vlada nemir in spomladi se ne smete preveč naprezati. Ne pretiravajte s športom in se raje pogosteje odločajte za bolj umirjene oblike vadbe. Notranji nemir boste najlažje premagali z meditacijo in čas je, da se tudi vi z njo spoznate.

Bik

Leto 2021 vam prinaša veliko sprememb. Planet Jupiter vam bo pomagal najti odgovore na vprašanja, kot so: kaj si v resnic želim, kaj je zame dobro in kaj bi moral pustiti za seboj. Včasih se vam bo to zdelo zastrašujoče, sami dobro veste, da niste naklonjeni spremembam, a prav te vam bodo pomagale do uspeha in sreče. Oboje se vam nasmiha konec tega ali tik na začetku naslednjega leta.

Ljubezen

Področje ljubezni z vidika sprememb ne bo izjema. To leto se boste končno znebili stare prtljage. Proces bo boleč, a njegovi rezultati bodo prinesli osvobajajoče občutke.

Dobro razmislite, ali ste srečni v trenutni situaciji, in če niste, se ne ustrašite odločilnih korakov, ki bi jih morali storiti najkasneje do konca poletja. Konec novembra je veliko možnosti, da boste našli prav tisto, kar ste že tako dolgo iskali.

Kariera

Tudi na področju kariere bo prišlo do premikov. Res je, da se ti ne bodo zgodili sami po sebi in bo potrebna lastna iniciativa ter veliko poguma, vendar brez skrbi, ne more vam spodleteti. Podajte se v neznano, stopite na še neznane poti, Jupiter vam bo pomagal, da bodo novi projekti zagotovo uspeli.

Zdravje

Dejstvo je, da spremembe v vas zbujajo stres in lahko preobremenijo dušo ter telo. Pomembno je, da se tega zavedate in se pripravite na manj prijetne plati letošnjega leta. Naučite se sebe postaviti na prvo mesto. Od tega boste imeli korist vi in vsi, ki jih imate radi.

 

Dvojček

Jupiter vas navdaja s samozavestjo, Saturn pa vam pomaga, da vam uspeh ne bi stopil preveč v glavo. Leto 2021 vam obljublja pozitivne vibracije na vseh področjih.

Ljubezen

Februarja se ne boste pretirano posvečali ljubezni in strasti, že marca pa se vam obeta veliko vročega spogledovanja. Junija se bo iz tega razvilo nekaj več. Samskim se tedaj obeta resna zveza, tistim, ki ste že v razmerju, pa bo ljubezen dobesedno cvetela. Poletje bo idealno za uresničevanje velikih načrtov: selitev v skupen dom, zaroka, poroka, tudi povečanje družine.

Kariera

Polni boste idej in novih načrtov. Na srečo vam bo Saturn preprečil, da bi preveč pohlepno posegali po zvezdah. Bodite ambiciozni in hkrati previdni. Zlasti v smislu druženja z ljudmi, saj so med njimi tudi takšni, ki vam ne privoščijo sreče.

Zdravje

Pomlad je idealna za vadbo. Če je še ni v vaši rutini, razmislite, katera bi vam najbolj odgovarjala in pazite na prehrano. Ne zanemarite duševnega zdravja, če boste zanj skrbeli vse leto, boste največ sadov tega poželi v jeseni.

Rak

Zadnjih nekaj let ste bili deležni kar nekaj težkih preizkušenj. A zdi se, da se bodo zadeve letos končno umirile. Nastopilo bo obdobje, ko se boste lahko znova zazrli vase in se posvetili področjem, ki se jih v preteklosti zanemarjali.

Ljubezen

Planet Jupiter bo sicer povzročil nekaj zmede v smislu mešanja ljubezni in strasti, a nekje proti sredini leta boste samski raki našli sorodno dušo.

Četudi se ne boste odločili za resno zvezo, bo to obdobje vročega spogledovanja in zapeljevanja. Raki, ki ste v zvezi, boste po zaslugi Saturna in Jupitra bolj odprti in sproščeni, kar bo vsekakor pozitivno vplivalo na odnos.

Kariera

Do sredine januarja bodo zadeve sicer nekoliko stresne, a obdobje bo hitro minilo in znova boste uživali v svoji kreativnosti in empatiji, se posvečali prijateljem in družini ter tudi na delu vzpostavili prijetno ter produktivno okolje. Stres? Po januarskih pretresih se mu boste brez težav izognili.

Zdravje

Leta 2021 se bolj intenzivno posvečajte skrbi za svojo dušo in telo. Dopuščeno je vse, kar vam prinaša zabavo. Pa naj bodo to mirni ali adrenalinski športi. Počnite, kar vam je všeč, saj si to zaslužite.

Lev

Lahko hitite kolikor želite, a dejstvo je, da brez potrpežljivosti letos ne boste uspeli. Prav impulzivnost je vaša slabost in morate se jo naučiti obvladovati, za kar boste nagrajeni v drugi polovici leta.

Ljubezen

Ljubezen bo pri vas cvetela vse od marca do avgusta. Hitro se boste zaljubili in si nadeli rožnata očala vendar pozor: ni vse zlato, kar se sveti. Na srečo vam bo Jupiter pomagal ostati na realnih tleh (ali se znova spustiti nanje). Med septembrom in novembrom pa se samskim končno obeta velika, prava ljubezen.

Kariera

Do aprila bodite potrpežljivi. Vse ne bo šlo po načrtih, a naj vam to ne vzame volje. Globoko zadihajte in pojdite naprej. Avgusta se vam obeta veliko presenečenje, oktobra pa spremembe v karieri, ki vam bodo odprle povsem nove poti.

Zdravje

Ker bo začetek leta nekoliko pretresljiv in poln neljubih preobratov, pozornost namenite zdravju. Pazite se okužb in preobremenjenosti. Do sredine leta se bodo zadeve izboljšale in našli boste novo voljo in moč. Dodatne zaloge energije vam bo zagotovil dopust. Po možnosti na morju.

Devica

Za devico leto 2021 prinaša nekaj neljubih presenečenj: prva polovica bo dokaj stresna. Od maja naprej bo Jupiter poskrbel, da se bo stanje izboljšalo. Zadeva, s katero boste morali zaključiti v prvi polovici leta, bo avgusta obrodila sadove.

Ljubezen

Device, ki ste v zvezah, se boste morale na začetku leta potruditi za odnos, le redkim samskim se bo nasmehnila sreča. Že marca se bodo zadeve obrnile na bolje, jesen pa je čas za skladne, trajne odnose in za rojevanje novih ljubezni.

Kariera

Januarja bo naporno. Imeli boste toliko dela, da boste le težko vse opravljali sproti. Naloge se bodo kopičile, na srečo bo avgusta nastopilo mirnejše obdobje in si boste lahko malo oddahnili. Oddih vam bo zagotovo prišel prav, saj se vam novembra obeta še ena velika, vsekakor pozitivna sprememba.

Zdravje

Stres bo pustil posledice na duši in telesu, kar bo zlasti očitno v prvi polovici leta. Mali predahi vam bodo pomagali premagati vse, kar vam namenjajo zvezde. Ko se bodo avgusta zadeve umirile, se posvetite sebi in si privoščite dolge počitnice.

Tehtnica

Čas je za novo spoznanje: Pluton vas bo pripravil do tega, da boste dobro razmislili o novem letu: o sebi in o tem, kaj bi radi v prihodnosti. Seveda odločitve, kot je značilno za tehtnice, ne bodo hitre.

Ljubezen

Stara ljubezen bo dobila nov zamah. Samski pa boste spoznali nekoga zanimivega. Če se iskrica ne bo vnela do junija, vas bo v oktobru ujelo presenečenja, ob katerem boste pozabili na razočaranja.

Kariera

Obeta se vam uspeh. Ne samo, da boste blesteli pri delu, končno boste začeli ceniti svoje dosežke. Možnosti za napredovanje bodo odlične, kar pa bi lahko pri nekaterih vzbudilo zavist. Čimprej se obdajte z ljudmi, ki jim res zaupate.

Zdravje

V novo leto stopate sproščeno. Sreča, ki jo spodbuja Jupiter, bo prišla sama od sebe. Če bo jesen stresna, najdite ravnotežje in s prijatelji spregovorite o težavah.

Škorpijon

Leto, ki se je poslovilo, se vam je velikokrat zdelo dolgočasno. Na srečo se je končalo in z novim prihaja nemalo razburljivih dogodkov. Najsrečnejši boste v jeseni, tedaj se bo vse postavilo na pravo mesto.

Ljubezen

Začenja se leto ljubezni in strasti. Samski škorpijoni se že vneto spogledujete in do konca junija boste v sedmih nebesih. Tudi oktober bo za škorpijone, samske ali v zvezi, zelo vroč mesec.

Kariera

Tako kot v ljubezni bo dogajanje tudi na področju dela zelo pestro v začetku leta. Največ sprememb se vam sicer obeta maja, vse, kar boste tedaj vložili v delo, bo na koncu poplačano. Okolica bo do vas zahtevna, zato bodite vztrajni in potrpežljivi. Če boste zdržali pritiske, boste v sadovih dela lahko uživali od septembra dalje.

Zdravje

Zaradi vseh sprememb in pritiskov boste nemirni in najbolj vam bo pomagal tek. Oktobra se vam obeta veliko energije in za vas praktično ne bo ovir in meja.

Strelec

Od leta 2021 boste imeli veliko koristi: nešteto idej, načrtov ter zamisli. Do konca leta se bo vse odvilo prav tako, kot ste si zamislili.

Ljubezen

Kar zadeva ljubezni, se vam ne bo treba pretirano truditi. Že začetek leta obljublja nekaj prekrasnih tednov. Sicer se vam obeta tudi malo predaha (tistim v zvezi pretresov), a ne bodite nestrpni, kajti nič ne stoji na poti do vaše prave ljubezni.

Kariera

Na delu vam ne bo prav nič dolgčas. Na srečo ste pripravljeni na nove izzive in še naprej se boste razvijali. Čaka vas zelo pestro in nadvse uspešno poslovno leto.

Zdravje

Veliko se bo dogajalo, to vam bo sicer všeč, a bo vplivalo na vašo dušo in telo. Spomladi boste zato nekoliko razdražljivi. Tedaj je pomembno, da globoko vdihnete in dojamete, da vam nihče noče škodovati. Vadite potrpežljivost in na svet glejte pozitivno, stvari se bodo tako odvijale bolje, kot bi sploh lahko pričakovali.

Kozorog

Saturn vas bo navdal z energijo in idejami, kako dosegati nove cilje. Jupiter vam bo pomagal graditi samozavest, vendar pozor, do izraza bodo prišle tudi vaše negativne lastnosti. Zato bodite previdni v donosu do okolice, zlasti pa do nadrejenih.

Ljubezen

Zadnjih nekaj let ni bilo ravno lahko, a to se bo spremenilo: januarja skoz vaše znamenje potuje Venera in prinaša metuljčke v želodcu. Ti bodo tam ostali celo leto. Samski se boste spogledovali in iskali nove priložnosti, vendar pozor: previdno, da ne boste imeli junija ali julija zlomljenega srca. Pari bodo utrdili zvezo in jo velikokrat ponesli na novo stopničko.

Kariera

Saturn bo vplival na delo in kariero. Za vas ne bo meja in ne ovir. V vaših zvezdah je zapisan uspeh, vendar ne pretiravajte. Bodite potrpežljivi in si postavite meje, čez katere ne bi bili pripravljeni stopiti.

Zdravje

Leta 2021 malo upočasnite. Ne precenjujte se, sicer boste lahko pregoreli, tega pa zagotovo nočete.

Vodnar

Planet Saturn bo na vaši strani. Obeta se vam veliko presenečenj in preobratov, ki pa bodo, zaradi Jupitra, prijetni.

Ljubezen

Vodnarjem, ki ste v zvezi, se napoveduje veliko lepih trenutkov, samskim se nasmiha nova ljubezen. Morda že na valentinovo. Sicer svobodni vodnarji se boste prepustili čustvom in uživali boste v bližini ljubljene osebe. Tudi poletni meseci s tega vidika prinašajo lepe obete.

Kariera

Na tem področju se vam obeta veliko sprememb. Vse načrte, ki jih kujete, uresničite, zvezde vam bodo naklonjene. Dovolite si skočiti v neznano.

Zdravje

Ob pestrem dogajanju na vseh področjih se naučite poskrbeti zase in za svoje zdravje. Zlasti jeseni si omislite kakšen sproščen vikend. Ali več njih.

Riba

Od maja do julija boste uživali pod vplivom planeta Jupitra. Za vas tedaj ne bo meja. Prav tako bo leto 2021 idealno za inventuro življenja, s katero boste spoznali, kaj ste dosegli in v katero smer bi radi zakorakali v prihodnost.

Ljubezen

V prvih dveh mesecih leta ne bo veliko časa za ljubezen in strast. Povsem zadovoljni boste. Sami in samski ne boste aktivno iskal partnerja, tisti, ki ste v zvezi, se boste večkrat umaknili v samoto. Tudi kasneje se boste samski morali kar potruditi da bi osvojil srce nekoga, a če boste uspešni, boste v ljubezni uživali že marca. V jeseni se bo vse vrtelo okoli zveze in intimnega razmerja in uživali boste v dvoje.

Kariera

Od leta, v katerega smo stopli, si lahko veliko obetate. A bodite previdni: raje dvakrat premislite, preden se za nekaj odločite. Vztrajnost bo poplačana, vendar morate upoštevati svoje meje, sicer boste na koncu preveč izčrpani.

Zdravje

Ni treba, da vedno najprej pomislite na druge. Vzemite si včasih predah in dopustite, da vsak opravi svoje delo in nase prevzame svoj del odgovornosti. Prenehajte se truditi za druge in na prvo mesto postavite sebe. Mirnejši boste.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Bo leto, ki prihaja, boljše od leta, ki se poslavlja (odgovarja astrologinja)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Življenjska težava, pred katero si zatiskate oči (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)