Horoskop: Rojene v teh treh astroloških znakih se največkrat zaljubijo v gospoda napačnega

Pripadnice določenih astroloških znakov srce velikokrat podarijo nekomu, ki si ga ne zasluži.

29.12.2020 ob 5:30 | Foto: Antonio Guillem/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Rojene v teh treh astroloških znakih se največkrat zaljubijo v gospoda napačnega

Imate prijateljico, ki jo v ljubezni vedno spremlja nesreča? Ali se vaša sestra vselej zaljubi v bedaka? Se morda sami vsakič znova ujamete v ljubezensko zgodbo z nesrečnim koncem?

Takšne izkušnje so na žalost del življenja, a nekatere dame se z njimi soočajo večkrat kot druge. Kajti praviloma se zaljubljajo v gospode napačne, kar vodi v razočaranja, žalost in obup.

Zakaj pa se jim to dogaja? Verjeli ali ne, pri tem imajo prste vmes tudi zvezde, natančneje astrološki znak, v katerem so rojene. Kot piše portal Miss7 se zlasti rojene v sledečih treh znamenjih največkrat zagrejejo za nekoga, ki jih na koncu izda, razočara ali kako drugače prizadene.

Tehtnica

Tehtnica vedno hrepeni po skladnosti in harmoniji. Za vsako ceno se želi izogibati sporom in nesoglasjem. Ko gre za ljubezen, jo očara predvsem zunanja podoba in ob njej zanemari druge, prav tako pomembne vrline.

Tehtnica se zaljubi hitro in skozi rožnata očala ne vidi znakov, ki jo opozarjajo, da si nekdo, ki mu je podarila srce, tega ne zasluži.

Je zelo naivna, dobra do soljudi in preveč popustljiva. To so sicer lepe lastnosti, a prav zaradi njih je tako pogosto razočarana in zlomljenega srca.

Rak

Tudi rakica spada med pripadnice nežnejšega spola, ki padajo na napačne moške. Vase zaprta skriva svoja čustva, a ko se njeno srce vname, hitro izgubi glavo in smisel za razsodnost.

V razmerju hrepeni po varnosti in telesni bližini, ker je dobronamerna in skrbna, vedno stoji za srčnim izbrancem, velikokrat ga postavi na piedestal in spregleda vse njegove temne plat. Ta to dobro izkoristi in na koncu v znaku raka rojena ženska pretaka grenke solze razočaranja.

Riba

Nežna riba je, lahko bi rekli, dokaj naivna. Ona ima dosledno izdelano vizijo popolnega partnerja in jasno predstavo, kako naj bi bila videti idealna zveza.

Ko pa ji nekdo zmeša glavo, povsem pozabi na svoje principe in vrednote. Riba je sanjačica, kadar je v sedmih nebesih ne zmore trezno razmišljati in zaslepljena s fantazijami čaka na uresničitev pravljice.

Čeprav je vsem okoli nje jasno, da je z moškim, za katerega se je zagrela (ker je že v zvezi, ker ji ne vrača čustev ali ker je ne ceni), ne bo doživela, kar v končni fazi na trd in krut način spozna tudi sama.

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki, ki jih je najtežje preboleti

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Kdo je vaš idealni partner (glede na znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)