Horoskop: Strah, jeza ali žalost … katero čustvo vam povzroča največ težav (glede na znak)

Ni vedno lahko pokazati pravih občutkov, vsakemu znaku pa izražanje enega čustva povzroča največ težav.

10.12.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Strah, jeza ali žalost … katero čustvo vam povzroča največ težav (glede na znak)

Brez težav izrazite veselje, žalost pa najraje skrivate pred drugimi? Ali v sebi tiščite razočaranje, jezo in zaskrbljenost? Ni vedno lahko pokazati pravih občutkov, vsakemu znamenju pa eden od njih predstavlja največ težav. Katerega največkrat skrijete? 

Oven

Težko pokažete, da ste žalostni. Vedno se obnašate, kot da vas nič ne teži. Pretvarjate se, da vam vselej vse teče kot namazano.

Bik

Le s težavo pokažete, da vam gre nekdo na živce. Nočete, da bi se v vaši družbi kdo počutil slabo. Naj bo s svojimi dejanji ali besedami še tako nadležen, to praviloma zadržite zase.

Dvojček

Bojite se pokazati pravo srečo. Odraščali ste v prepričanju, da je bolje skrivati veselje in zato vas pozitivna čustva spravljajo v zadrego. Tudi ker vas je strah, da bodo hitro minila.

 

Rak

Le s težavo pokažete, da ste jezni. Skoraj nikoli se ne postavite zase in ljudem, ki vas tako ali drugače prizadenejo, ne razkrijete prave resnice.

Lev

Najbolj zavzeto pred drugimi skrivate strah. Kajti vedno se pretvarjate, da vas nič ne more prestrašiti. Na zunaj kažete pogum in samozavest tudi, kadar vas je v resnici nečesa groza.

Devica

S težavo pokažete osamljenost. Pretvarjate se, da nikoli nikogar ne potrebujete in v vsakem primeru igrate, da ste srečni sami s seboj.

Tehtnica

Nočete, da bi drugi videli, kadar vam je neprijetno. Zato dajete vtis, da je vse v najlepšem redu, čeprav v sebi trpite.

Škorpijon

Čustvo, ki vam pri izražanju povzroča največ težav, je ljubezen. Na njen račun se sicer radi šalite, resnične občutke pa le s težavo razkrijete.

Strelec

Navdušenje je tisto, ki bi ga pred drugimi najraje skrili. Kajti nočete se osramotiti, če se vaši načrti na koncu ne bi izšli.

Kozorog

S težavo izražate ljubosumje. Nočete priznati, da vam je za nekoga tako zelo mar, da v vas prebuja malo zeleno pošast.

Vodnar

Privlačnost vam povzroča nemalo težav. Naj vam bo nekdo še tako všeč, tega nočete pokazati in celo sami sebi ne priznati.

Riba

Težave imate z izražanjem ponosa. Preveč ponižni ste in nikoli se ne pohvalite s svojimi dosežki ter uspehi.

Povzeto po portalu Thoughtcatalog

Preberite še: Tina Košir: Najslabše je, če si prepovemo svoja čustva

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki se najtežje zaljubijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)