Horoskop: Šest, v razmerju najnapornejših astroloških znakov

Nekaterim je res težko ugoditi, kar največkrat pride do izraza v intimnem odnosu z njimi.

5.2.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest, v razmerju najnapornejših astroloških znakov

So ljudje, ki so le težko s čim zadovoljni. To pomeni, da so kritični do drugih in do sebe, zahtevni do prijateljev, družine in neizprosni do partnerja. Zato bi lahko rekli, da so v odnosih naporni, kar zlasti pride do izraza v razmerju.

Kateri astrološki znaki sodijo v skupino zahtevnih, lahko bi rekli tudi težkih življenjskih sopotnikov.

Rak

Raki so posesivni in se v razmerju velikokrat počutijo negotovo. Če jim partner v trenutku ne odgovori na kratko sporočilo, klic ali elektronsko pošto, si naslikajo najhujši možni scenarij in tudi kasnejši odgovor, opravičilo ter povsem dostojno pojasnilo jih ne pomiri.

Sicer se rojeni v tem znaku zavedajo, da pač tisti na drugi strani najverjetneje ne počne ničesar spornega, temveč trenutno le nima časa, ker je zaposlen z delom, opravki ali se mu je preprosto izpraznila baterija na telefonu, a kljub temu jim neodzivnost ne da miru, ob njej jih pograbi panika ter začno dvomiti v partnerja in odnos.

 

Kar pa zna biti zelo neprijetno, saj ima njihov življenjski sopotnik vedno občutek, da ga vselej nadzoruje posesivni in vase negotovi partner.

Lev

Levi so, ko gre za izkazovanje ljubezni ter naklonjenosti, pompozni ter svoja čustva obelodanijo z velikimi gestami, kar pričakujejo tudi v zameno. Drobne pozornosti in malenkosti zanje ne štejejo. Oni hočejo vse v presežkih.

Levi vedo, da odmevne geste, bogata darila in domiselne pozornosti niso močna plat vseh, a so prepričani, da bi se še tako zadržan partner, ki nekoga resnično ljubi, moral potruditi in srčnemu izbrancu zagotoviti tisto, kar od njega pričakuje.

Brez izgovorov in opravičil.

Škorpijon

Škorpijoni so dobro znani po svoji ljubosumnosti. Majhno zeleno pošast v njih prebudijo še tako nedolžna dejanja.

In ko nekdo, rojen v tem znamenju prične dvomiti o zvestobi sočloveka, ga je izjemno težko prepričati, da so sumi neosnovani in nimajo prav nobene podlage. Treba je ogromno potrpežljivosti ter neizmerno veliko energije, da partner sumničavemu škorpijonu dopove, da naj se vendarle pomiri in naj ne stori česa nepremišljenega.

Kajti škorpijon takoj, ko začuti, da je izdan, že snuje maščevanje.

Devica

Rojeni v znamenju device so naporni zato, ker stremijo k popolnosti. Takšno mora biti vse v njihovem življenju, a popolnost je, roko na srce, če že ne nemogoče, pa vsaj zelo težko doseči.

Devica prosi partnerja za pomoč, a se potem pritožuje, da ni dobro opravil svojega dela. Vpraša za nasvet, a ta zanjo praviloma nikoli ni dovolj dober, prepusti opravila, a vselej najde malenkosti, ki ne dosegajo njenih meril.

Njen življenjski sopotnik je zato pod stalni pritiskom in mora, če želi z devico osnovati lepo zvezo, imeti res trdo kožo ter ogromno potrpežljivosti.

Oven

Zakaj so v zvezi naporni ovni? Zato, ker so zaverovani vase in nepotrpežljivi.  Če se partner o nečem dolgo odloča ali hodi prepočasi, se oven vznejevolji.

Prav tako rojeni v tem znamenju velikokrat spregledajo sporočila, klice ali nanje pozabijo odgovoriti, v odločitve, ki naj bi bile skupne, ne vključijo sočloveka ali iz vsake malenkosti zakuhajo spor. Kar tako, iz dolgočasja.

Partner ovna mora vedeti, kako se obnašati, ko se ta razjezi, da se zadeve ne bi razplamtele čez vse meje. Na srečo oven ne ostane dolgo jezen, zato je njegove izbruhe včasih najbolje ignorirati.

Strelec

Strelci med pogovorom vsakogar očarajo. Oni so inteligentni, zabavni, prijazni in razgledani. A ko gre za zvezo, kaj radi prevzamejo glavno in edino besedo ter nadvladujejo vsako razpravo.

Sicer ne z namenom, da bi partnerja ponižali ali podcenjevali, temveč preprosto zato, ker imajo veliko za povedati in pogovor z njim kaj hitro postane monolog, ki ga je velikokrat zelo težko presekati, druga stran pa praktično nima priložnosti, da bi pojasnila svoja stališča ali izrazila svoje želje ter pričakovanja.

Povzeto po pisanju Your Tango.

Preberite še: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki obvladajo spogledovanje

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki sicer oprostijo, a nikoli ne pozabijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)