Horoskop: Šest upornikov med astrološkimi znaki

Med znamenji zodiaka so tudi takšni, ki živijo po čisto svojih pravilih.

8.1.2020 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Šest upornikov med astrološkimi znaki

Bodimo pošteni: v vsakomur je vsaj malo upornika in vsakogar kdaj zamika, da bi zaobšel ali prekršil pravila. A medtem, ko večina kljub temu, da jim družbene norme niso vedno po godu, praviloma živi v skladu z njimi, so na drugem bregu takšni, ki se dobesedno požvižgajo nanje in živijo po čisto svojih zapovedih.

Pa naj bo glede obnašanja, oblačenja ali spoštovanja zakonov. Ti uporniki so po pisanju Your Tanga največkrat rojeni v sledečih astroloških znakih.

Dvojček

Dvojčki dobro poznajo družbene norme in se trudijo, da bi jim sledili. A tisti nemirni duh, ki je vsajen vanje, jih vedno znova pripravi do tega, da jih zaobidejo in ravnajo po svoje.

Kajti zanje vse, kar je zapovedano, standardno in družbeno sprejemljivo, hitro postane dolgočasno. Dolgočasje pa zagotovo ni nekaj, s čimer bi se rojeni v tem znaku kar sprijaznili.

Bik

O da, biki zelo dobro poznajo pravila. Oni točno vedo, kaj družba od njih pričakuje. A ker svoje udobje in ugodje postavljajo na prvo mesto, se kaj radi požvižgajo na pričakovanja drugih ter sledijo svojim občutkom in potrebam.

 

Če to pomeni, da morajo prekršiti prenekatero pravilo, ki sicer velja za vse, jim ni prav dosti mar. Kajti, kot rečeno, trmasti in hedonistični biki so sami sebi središče sveta, zato kaj radi snujejo pravila, ki veljajo le zanje in doprinesejo k njihovemu ugodju.

Škorpijon

Upornik po naravi. Če družba od njega nekaj pričakuje ali celo zahteva, bo škorpijon iz principa ravnal po svoje. Tisto, kar je prepovedano, ima zanj poseben čar. Če je v nekaj primoran, se bo temu uprl z vsemi štirimi.

Ne samo, da rojeni v tem znamenju zavračajo družbene norme, namenoma jih tudi kršijo. Samo zato, da dokazujejo, da nimajo nobenega namena igrati po pravilih, ki jih postavljajo drugi.

Tehtnica

Rojeni v znamenju tehtnice hrepenijo po tem, da bi jih drugi sprejemali in častili. Ta želja pa je tista, ki jih največkrat napelje h ignoriranju pravil in norm.

Ker so izjemno kreativni, vedno najdejo načine, s katerimi pritegnejo pozornost ljudi, ki jih imajo radi. Velikokrat tudi tako, da ravnajo povsem v nasprotju s pričakovanji okolice in kršijo zapovedi, ki se jih ne bi upal prekršiti nihče drug.

Strelec

Nihče pravil, norm in standardov ne sovraži bolj, kot strelec. Če nekaj mora storiti, bo to storil po svoje in povsem v nasprotju s pričakovanji okolice.

Njemu za zapovedi in prepovedi ni mar. Še več, odkrito jih zavrača, se jim posmehuje in se iz njih norčuje. Ob vsaki priložnosti jih prekrši in ravna tako, kot odgovarja zgolj njemu. Kaj si o tem mislijo drugi, ga v resnici prav nič ne zanima.

Lev

Levi so po naravi uporniki ter v tem uživajo. Če se z nečim ne strinjajo, to zavračajo brez pojasnil ter se ne obremenjujejo z morebitnimi neljubimi posledicami.

Oni igrajo po svojih in ne po pravilih družbe. Kajti prepričani so, da si to kot kralji lahko dovolijo in jim tega nima nihče pravice preprečiti.

 

Ne spregljete še, kako je videti hiša, kjer so snemali nadaljevanko Jezero.

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki so vselej pripravljeni pomagati (in zato škodujejo sebi)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki jih rado zanese v ekstreme


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)