Horoskop: kako pogosto bi se predajali spolnim užitkom (glede na znak)

Spolna sla je odvisna od mnogih dejavnikov, en od njih je astrološko znamenje, v katerem ste rojeni.

19.2.2022 ob 8:46 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: kako pogosto bi se predajali spolnim užitkom (glede na znak)

Nekateri se lahko pohvalijo z visokim libidom, pri drugih je ta nižji. Je že tako, da smo ljudje različni in dejstvo je, da je spolna sla odvisna od veliko dejavnikov. Med drugimi nanjo vplivajo starost, dolžina zveze, psihično ter fizično zdravje in splošna klima v odnosu.

Ima pa nanjo vpliv tudi datum rojstva. Kajti rojeni v nekaterih astroloških znakih so bolj vročekrvni ter strastni od drugih. Koliko vsakemu od njih pomeni seks in kako pogosto bi skočil med rjuhe, pa takole razkriva portal miss7.

Oven

Klasično ognjeno znamenje, kar pomeni, da je spolnost za ovna zelo pomembna. Torej ni dvoma, da si je želi čim več. Najbolje vsak ali vsaj vsak drugi dan.

On si ne more pomagati. V njem energija kar vre in med drugim jo sprošča tudi v postelji, zato ni nič neobičajnega, da se pogosto spušča v kratke, bežne, povsem seksualne zveze. Oven brez seksa pač ne more.

Bik

Rojeni v znamenju bika bi brez težav cel vikend preživeli v postelji in zadovoljevali svoje telesne potrebe. Pregovorni hedonisti namreč v spolnosti najdejo veliko veselja. Ne glede na to, ali so v dolgi ali v sveži zvezi.

Res je sicer, da bik rad malo počaka, preden odnos povzdigne na seksualno raven, a ko enkrat prestopi to mejo, seks zanj zagotovo igra pomembno vlogo.

Dvojček

Pri dvojčku je vse odvisno od trenutka. Obstajajo obdobja, ko brez seksa pri njemu ne gre, pridejo pa tudi takšna, ko o njem sploh ne razmišlja.

 

Tudi tu se kaže dvojna narava rojenih v tem znamenju in spreminjajoče se razpoloženje, ki mu je včasih res težko slediti.

Rak

Kadar je rak v srečni, izpolnjujoči zvezi, v kateri je s parterjem povezan na vseh nivojih, bi seksal vsako noč. Kajti spolnost je zanj en od načinov dokazovanja ljubezni in pripadnosti.

Kar pomeni, da rojeni v tem znamenju o golem seksu brez čustev ne razmišljajo. Prav tako jim telesna ljubezen ne pride na misel, kadar v zvezi ni vse tako, kot naj bi bilo in je občutiti čustven prepad med parterjema.

Lev

V povprečju bi lev seksal vsaj enkrat na teden. Kajti brez strastnega spolnega življenja si ne predstavlja odnosa.

Tudi, če niso v zvezi, seksualnost pri rojenih v ozvezdju leva igra veliko vlogo. Zaradi neizmerne privlačnosti in karizmatičnosti na srečo nimajo težav pri iskanju kandidatov za naključne podvige.

Devica

Idealno število seksualnih srečanj za rojene v tem znamenju je trikrat na teden. Device sicer prisegajo na rutino in jasen urnik, na katerem je obvezno tudi reden seks.

Med njim na splošno hladna in zadržana devica razkrije povsem drugo plat osebnosti. Da, ona, vsaj prvič, med rjuhami nedvomno preseneti.

Tehtnica

Tehtnica premore magnetno privlačnost in ko si nečesa želi, je tega ni strah ali sram pokazati, seks pri tem ni izjema. A ne gre zgolj telesno strast, kajti rojeni v tem znaku v zvezi pričakujejo predvsem spoštovanje in sprejemanje.

Kadar je razmerje z njima izpopolnjeno, si seks obetajo trikrat ali tudi večkrat na teden.

Škorpijon

To, da škorpijon pričakuje seks ob vsaki priložnosti, ni nobeno presenečenje. On premore neizmerno spolno energijo, z veseljem zagotavlja in sprejema seksualni užitek ter premore intenzivno strast.

Skratka: čim pogosteje, tem bolje. Pa naj bo z intimnim partnerjem ali privlačnim neznancem.

Strelec

Pri strelcih je zadeva malo bolj zapletena: včasih si seksa želijo vsak dan, drugič zelo redko. To je zaradi njihove nepredvidljive narave in zavračanja ustaljenosti, rutine, razporedov in navad.

Oni so impulzivni in se prilagajo svojemu razpoloženju, ne pa pričakovanjem okolice in tudi ne partnerja.

Kozorog

Kozorogi so na prvem mestu delovni. Oni vselej sledijo svojemu cilju, čeprav so pri njegovem doseganju izpostavljeni velikim pritiskom. Seks je zanje nekakšen ventil za sproščanje in nič neobičajnega ni, da se jim med rjuhe zahoče skočiti sredi tedna. Predvsem z namenom, da bi se malo sprostili.

Seveda temu v prid izkoristijo tudi konec tedna. Ko je časa in priložnosti za seksualno sproščanje na pretek.

Vodnar

Spolnost ni tisto, po čemer hrepeni vodnar. Rojeni v tem znamenju so v prvi vrsti intelektualna in ne seksualna bitja.

Ker so po naravi ekscentrični, jih ni lahko razumeti, seks enkrat na dva tedna pa je zanje povsem dovolj. Več ne pričakujejo.

Riba

Rojeni v tem znamenju si seksa želijo približno dvakrat na teden. To so izjemno čustvena bitja, kar pomeni, da so tudi zelo seksualna. Vendar le, kadar so v zvezi z nekom, s katerim imajo tesen in močan odnos.

Naključna zabava za ribe ne pride v poštev.

Preberite še: Horoskop: To je tisto, kar najbolj potrebujete po slabem dnevu (glede na znamenje)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki se za vsako ceno oklepajo bivšega


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)