Horoskop: Čemu se morate odpovedati v novem letu (glede na vaš znak)

Novo leto je čas za nove začetke in za lepše življenje nekatere stvari pustite v tistem, ki se poslavlja.

7.12.2019 ob 5:50 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Čemu se morate odpovedati v novem letu (glede na vaš znak)

So lastnosti in dejanja, ki stojijo na poti do sreče. Vsako astrološko znamenje naj zato tisto, kar mu do kvalitetnega življenja predstavlja največjo oviro, pusti v letu, ki se poslavlja. Čemu se mora odpovedati vsak znak, svetuje Thouhgtcalatog.

Oven

Pozabite na ljudi, ki so vas v preteklosti prizadeli in vam zadali globoko bolečino. Priznajte si, da so vas razočarali in jih za vedno izključite iz svojega življenja.

Bik

V letu 2020 pozabite na cinizem in črnoglednost. Dovolite si znova verjeti v ljubezen, srečo in v dobroto iskrenih ljudi, ki vas obdajajo.

Dvojček

Znebite se občutka krivde. Prenehajte se obremenjevati z napakami, ki ste jih zagrešili pred leti. Zakaj bi mislili na stvari, ki jih ne morete več spremeniti ali popraviti?

Rak

Prenehajte se obremenjevati z nesrečo drugih. Skrajni čas je, da si priznate, da ne morete biti odgovorni za srečo vseh, ki jih poznate, temveč lahko vplivate le na svojo.

Lev

Znebite se pretiravanja z družabnimi omrežji. Odložite svoj telefon in se prenehajte stalno primerjati z ljudmi, ki jih niste srečali vse od srednje šole.

Devica

Prenehajte se truditi, da bi vedno imeli prav. Sprejmite dejstvo, da tudi vi ne veste in ne zmorete vsega.

Tehtnica

Čas je, da se znebite dvoma vase. Prav dejstvo, da ste sami sebi največji kritik, vam največkrat stoji na poti do sreče in uspeha.

Škorpijon

Prenehajte kuhati zamere. Preteklost je preteklost. Kar se je zgodilo pred desetimi leti res ne more biti več razlog, da ne govorite z nekom, ki ste ga pred tem imeli radi.

Strelec

Znebite se svojih strahov in se večkrat umaknite iz cone ugodja ter si dovolite tvegati. Tveganja so tista, ki vašemu življenju dajejo največji pomen.

Kozorog

Pozabite na previsoka pričakovanja. Znebite se misli, da morate biti popolni in se stalno dokazovati sebi ter drugim.

Vodnar

Pretrgajte toksična prijateljstva. Ne glede na to, koliko let nekoga poznate, če se v njegovi družbi ne počutite prijetno, nima v vašem življenju česa iskati.

Riba

Ne obremenjujte se s prihodnostjo in z vsem, kar naj bi vam ta namenila. Živite za danes in izkoristite tisto, kar vam ponuja ta trenutek.

Preberite še: Zakaj imate največkrat slabo vest (glede na vaš horoskop)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki od najmanj do najbolj zabavnega


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)