Horoskop: Najslabši pari astroloških znakov

Ko se v ljubezenski zgodbi združijo določeni astrološki znaki, je razmerje vse prej, kot mirno in skladno.

25.1.2020 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najslabši pari astroloških znakov

Prepiri in nesoglasja so del vsakega razmerja. A obstajajo pari, ki so si stalno v laseh, v njihovem odnosu pa ima praviloma glavno besedo napetost.

Njihove zveze so strastne, burne ter vse prej, kot mirne in skladne. Katere so te kombinacije, razkriva Miss7.

Strelec in bik

Bik in strelec sta kot noč in dan. Res je, da imata oba rada dobro hrano in napete filme, a to je domala vse, kar jima je skupnega. Kajti bik je zapečkar, rad ostaja doma, veliko mu pomenita varnost in stabilnost, na drugi strani pa je strelec, ki je v stalnem pogonu in ga ustaljenost ter rutina hitro začneta dolgočasiti.

On bi potoval, on obožuje spremembe, on se požvižga na pravila in za bika, ki teži k stabilnosti ter umirjenosti, je vse to nesprejemljivo.

Ko te razlike butnejo na plano, je treba sprejeti kompromis, kompromisi ne ležijo ne enemu in ne drugemu, posledice česar so več kot očitne.

Dvojček in devica

Obema vlada Merkur, kar pomeni, da oba veliko data na prijateljstvo in sta v platonski zvezi odlična kombinacija. Drugače pa je, če ta odnos preraste v nekaj več. Tedaj med njima pogosto zavre kri.

Dvojček je hiter in spontan, velikokrat površen, kar izjemno moti natančno, perfekcionistčno devico, ki vedno vse počne po načrtu.

Skratka: en živi življenje, kot se ponuja, drugi je vpet v plane ter rutino, kar je povsem dovolj, da le težko osnujeta skladno zvezo.

Lev in rak

V tem primeru se združita ognjeno in vodno znamenje. Kaj to pomeni, je vsem jasno. V razmerju teh dveh znakov se pogosto kreše. Čustven in romantični rak sanja o trenutkih v dvoje, ognjeni lev pa si želi sprememb in ni pripravljen izpustiti nobene zabave.

Hkrati lev hrepeni po pozornosti in je rad v središču dogajanja, medtem ko se rak raje umakne v svoj oklep.

Tudi kar zadeva denarja, se tema dvema znamenjema ne obeta nič dobrega: rak je varčen in previden z denarjem, lev ga brez pomisleka zapravlja. Za svoj luksuz in udobje, kaj bo jutri ga, za razliko od raka, ne zanima preveč in se s tem ne obremenjuje.

Preberite še: Sedem tipov moških, s katerimi nikoli ne boste srečni v ljubezni

Morda vas zanima tudi: Deset odgovorov na vprašanje, zakaj v ljubezni nimate sreče

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)