Horoskop: Pet astroloških znakov, ki sicer oprostijo, a nikoli ne pozabijo

Čeprav se včasih zdi, da so takšne in drugačne zamere pustili za seboj, se jih rojeni v nekaterih znamenjih zodiaka še kako dobro spominjajo.

15.1.2020 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki sicer oprostijo, a nikoli ne pozabijo

Se zgodi, da nekoga prizadenete, užalite, razočarate. Hote ali nehote. In potem, ko preteče veliko vode se zdi, da je preteklost res preteklost in da je tisti, ki ste mu povzročili bolečino, odpustil ter pozabil.

 A rojeni v nekaterih astroloških znakih sicer res sprejmejo opravičilo in lahko odpustijo, pozabijo pa ne nikoli. Kateri si v spominu beležijo vse slabo? 

Škorpijon

Škorpijon nikoli ne pozabi. To je dejstvo. In postaja še huje: čeprav se zdi, da je tisto, s čimer ga je nekdo prizadel in izdal, pustil za seboj, videz še kako vara. Kajti on hrepeni po maščevanju.

To je včasih tako prefinjeno, da tisti, ki ga je deležen sploh ne dojame, da plačuje za nekdanje grehe. Čas res morda celi vse rane, a to za škorpijona ne velja. Zanj je edino zdravilo maščevanje, s katerim lahko izterja dolg še dolga leta potem, ko ga je nekdo razočaral.

Bik

Biki so pozorni in premorejo izjemen spomin. Kar pomeni, da tisto, s čimer jih je nekdo prizadel, pomnijo še zelo zelo dolgo.

Zapomnijo si vse napake in kadar jih nekdo razočara, užali ali pusti na cedilu, najprej dolgo kuhajo zamero, sčasoma vendarle odpustijo, pozabijo pa ne nikoli.

 

Rak

Raki si bolj, kot dejanja in besede, ki so jih prizadele, zapomnijo občutke, ki so jih ob tem prevevali. Ta čustva se zasidrajo globoko v njihov spomin ter jih le stežka pustijo za seboj.

Ali jih sploh ne. Negativni občutki jih dolgo bolijo ne glede na to, kakšne narave je odnos, v katerem so jih okusili. Čisto vseeno je, da jih je prebudil prijatelj, družinski član ali intimni partner, zagotovo jih nikoli ne pozabijo.

Devica

Device si dobro zapomnijo besede. One premorejo izjemen spomin in za vedno pomnijo tiste, ki jim jih je nekdo namenil. Kadar so te pikre, nesramne ali žaljive, jih pospravijo v posebne predalčke.

Zato je previdnost pri izbiri besed vedno, zlasti pa v sporu z devico, več kot na mestu. Kajti prav tiste, ki jih je nekdo uporabil kot orožje proti njej, ob prvi priložnosti izstrel nazaj. In tedaj bolijo celo bolj, kot so sprva bolele devico.

Kozorog

Tudi kozorogi se ponašajo z izjemnim spominom. Če nekaj obljubijo, bodo to izpolnili. In če jih nekdo razočara, si to dobro zapomnijo.

Spore, zamere, jezne besede in prelomljene obljube res po določenem času odpustijo, pozabijo pa jih ne nikoli. Čeprav je od njih minilo že deset ali celo več let.

Povzeto po pisanju Your Tango.

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki so vselej pripravljeni pomagati (in zato škodujejo sebi)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vedno ostajajo zvesti sebi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)