Horoskop: Šest astroloških znakov, ki obvladajo spogledovanje

Naj bo z besedami, pogledi ali gestami, rojeni v določenih astroloških znakih dobro vedo, kako se mojstrsko spogledovati.

18.1.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest astroloških znakov, ki obvladajo spogledovanje

Spogledovanje ali flirt imajo nekateri preprosto v krvi. S svojim nastopom, besedami, pogledi ali gestami očarajo skoraj vsakega, s katerim pridejo v stik, svojo očarljivost znajo izkoristiti sebi v prid ter seveda žanjejo rezultate šarma, ki ga imajo.

Na to, kako nekdo obvlada umetnost spogledovanja, vpliva tudi astrološki znak, v katerem je rojen. Predstavljamo vam spogledljivce po naravi.

Lev

Levi obvladajo. Oni se ne poslužujejo trikov in posebnih prijemov, oni se ne trudijo nekoga zapeljati, kajti premorejo naravni šarm in karizmo, ki preprosto očara. Prijazni so do vseh, njihov obraz krasi širok in iskren nasmeh, ne bojijo se globokega pogleda iz oči v oči, znajo izbirati prave besede ter ne skoparijo s komplimenti.

Kljub temu je njihovo spogledovanje nevsiljivo in neprisiljeno ter zato praviloma obrodi sadove. Levi namreč znajo poskrbeti, da se v njihovi družbi vsak počuti posebnega.

Škorpijon

Nemogoče se je upreti spogledovanju škorpijona. Prvič, ker so rojeni v tem znamenju praviloma izjemno privlačni, drugč, ker oddajajo močno erotično energijo in tretjič, ker so skrivnostni, že skoraj mistični.

Ne razkrijejo veliko, temveč ravno toliko, da bi njihov sogovornik rad odkril še več, med spogledovanjem stojijo blizu, a ne preblizu, izžarevajo posebno moč ter privlačnost in tudi po zaslugi intuicije izbirajo prave načine flirtanja, s katerimi dosežejo svoj cilj.

Dvojček

Družabni, zabavni in spontani dvojčki dobro vedo, katere besede v določenem trenutku izbrati, da bi uresničili svoj namen.

So spogledljivi, čeprav se včasih še sami ne zavedajo tega, razdajajo iskrene pohvale, kajti v vsakomur najdejo kaj pozitivnega in prav njihova odprtost ter iskrenost sta najučinkovitejši taktiki njihovega flirtanja.

 

Dvojčki vedo, kako se zadevam streže in predvsem, katere besede bodo padle na plodna tla.

Oven

Tudi ovni so rojeni spogledljivci. So zabavni, dinamični, živahni ter vedno polni domislic in idej. Vsak se želi družiti z ovnom, ki je hkrati še strasten ter izžareva močan erotični naboj.

Ob tem so ovni drzni, samozavestni in nikoli ne čakajo, da druga stran stori prvi korak. Pri njih je vse kot na dlani. Najbolj pa to, da ko si nečesa želijo, to tudi dobijo. Sposobnost zapeljevanja jim pri tem nedvomno vedno pride prav.

Strelec

Strelci radi spoznavajo nove ljudi, obiskujejo nove kraje in nabrajo nove izkušnje. Ter so seveda mojtri spogledovanja. A čeprav praviloma zadeve počnejo hitro, si za flirtanje vedno vzamejo čas.

Kar pomeni, da pristopajo počasi ter nevsiljivo, hkrati pa dovolj nedvoumno, da tisti, ki je očaral nekoga, rojenega v ozvezdju strelca dobro ve, da je ta svoje Amorjeve puščice uperil vanj. Tudi tako, da zanj skuha posebno večerjo ali izdela umetnino. Za kar si je treba vzeti čas.

Tehtnica

Rojeni v znamenju tehtnice so prijateljski, očarljivi in družabni. Ter spogledljivi. Veliko se smejijo, igrajo z lasmi in pošiljajo znake, ki zgovorno pričajo o njihovemu namenu.

Premorejo dober smisel za humor, kar jim je pri flirtanju nedvomno v pomoč in v njihovi družbi se vsak počuti, kot bi bil središče vesolja. Tehtnice vedo, kako izbrati besede, kam usmeriti poglede in katere kretnje bodo dosegle pričakovani rezultat. To jim je položeno v zibelko.

Povzeto po pisanju Your Tanga

Preberite še: Zgodba o uspehu: začela kot študentka na Tenerifih, danes ima svoj studio

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vedno ostajajo zvesti sebi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)