Horoskop: Šest briljantnih astroloških znakov, ki po umskih sposobnostih prekašajo vse ostale

Rojeni v nekaterih znamenjih zodiaka so zaradi svojih umskih sposobnosti vedno pet korakov pred ostalimi.

24.1.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest briljantnih astroloških znakov, ki po umskih sposobnostih prekašajo vse ostale

So ljudje, ki premorejo oster um. Ne samo, da se ponašajo z visokim inteligenčnim količnikom, oni znajo dobro predvidevati, odlični so v sklepanju, se hitro ter primerno odzivajo na okolico, znajo načrtovati, vedo, kje poiskati prave informacije in jih uporabiti v svojo korist.

Na to, kakšne umske sposobnosti nekdo premore, vpliva tudi datum rojstva. Kot piše Your Tango, nekateri astrološki znaki glede tega preprosto blestijo in so vedno korak, dva ali pet pred ostalimi. Kateri se lahko pohvalijo z izjemnim umom?

Devica

Device veliko vedo, a se kljub temu vedno učijo. Premorejo izjemno pozornost ter si zapomnijo za večino še tako nepomembne podrobnosti. So natančne, analitične, imajo dober spomin in vedo, kako vse pridobljene informacije uporabljati v praksi.

Nikoli ne podcenjujte device. Kajti ta vedno znova brez težav dokaže, kako posebna in neprekosljiva je, ter kako briljanten je njen um.

Vodnar

Vodnarji se ponašajo z visoko mero kreativnosti. Oni poznajo odgovor na vsako vprašanje in najdejo rešitev iz še tako velike zadrege. Ne glede na to, v kakšni težavi se znajdejo, vselej ohranijo mirno kri in se ne prepuščajo čustvom, temveč se zanašajo zgolj na oster um, ki jih vselej pripelje do pravega cilja ter prav takšne rešitve.

 

Res je, da so nepredvidljivi in zato je nemogoče dognati, kakšen bo njihov naslednji korak, a zagotovo bo prinesel želene rezultate.

Kozorog

Kozorogi premorejo številne čudovite lastnosti: so modri, potrpežljivi in jih ni strah trdega dela. Ne zanašajo se na hitre rešitve, temveč z izjemnimi intelektualnimi sposobnostmi, z doslednostjo ter predanostjo počasi pridejo do cilja in rezultata, ki mnoge velikokrat preseneti.

Prav zaradi ostrega uma so v očeh drugih upravičeno deležni velikega spoštovanja.

Strelec

V umske sposobnosti strelca nihče, ki je v njegovi družbi, ne dvomi. Kajti rojeni v tem znaku so neposredni ter imajo močan občutek za pravičnost.

Poleg tega se ponašajo z visoko samozavestjo in nikoli ne dvomijo vase ter v svoje odločitve, ki se v večini primerov izkažejo za pravilne in dokazujejo, da strelci premorejo visoke intelektualne veščine.

Dvojček

Dvojčki blestijo v komunikaciji in so res ekstremno pametni. Vsi v njihovi družbi morajo priznati, da jih je glede intelektualnih sposobnosti praktično nemogoče prekositi.

Oni zastavljajo prava vprašanja, ki jih pripeljejo do koristnih informaciji, katere znajo s pridom uporabiti.

Bik

Biki so modri in vztrajni. Kombinacija, ki je neprecenljiva, ko gre za iskanje rešitev iz zadreg ali za doseganje zadanih ciljev. Oni so premišljeni, nikoli niso prenagljeni in vselej predvidijo vse možne razplete ter se odločijo za pot, ki jih bo pripeljala do najboljšega in zanje najprimernejšega rezultata, ne da bi pri tem komu škodovali.

Kajti tudi občutek za pravičnost je vanje globoko vsajen, kar le še poudarja njihov izjemen um.

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki sicer oprostijo, a nikoli ne pozabijo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki so vselej pripravljeni pomagati (in zato škodujejo sebi)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)