Horoskop: Razhodi s temi astrološkimi znaki so prav posebej dramatični

Dobro razmislite, preden nameravate končati ljubezensko zgodbo z nekaterimi astrološkimi znaki.

10.8.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Razhodi s temi astrološkimi znaki so prav posebej dramatični

Je že tako, da razhodi nikoli niso prijetni. Bolečina, ki jo pustijo za seboj, prebuja številna čustva in včasih pripelje do, milo rečeno, norih dejanj.

Zlasti razhodi z nekaterimi astrološkimi znaki pa so prav posebej dramatični, lahko bi rekli že kar kruti. Kateri poskrbijo, da bivši tako ali drugače vse plača, navaja Your Tango.

Oven

Ognjeno znamenje ki tedaj, ko se zadeve ne odvijajo po njegovih načrtih, pokaže svojo najbolj temno plat. Ker so rojeni v tem ozvezdju tekmovalni in prepričani v svojo popolnost, se nikakor ne morejo sprijazniti z idejo, da je partner odkorakal iz njihovega življenja.

Svoje srčne bolečine sicer ne usmerjajo v nekdanjo ljubezen, temveč se tej skušajo maščevati tako, da se vržejo v svet zmenkov in poskrbijo, da je bivši še kako na tekočem s tem, kako srečni in zadovoljni so, ker so znova samski. Čeprav je to le krinka, s katero skušajo zbuditi ljubosumje v nekomu, ki si jih je drznil zapustiti.

 

Kozorog

Kozorogi znajo obvladovati svoja čustva in prekrivati bolečino. Ko se skupna ljubezenska zgodba konča, bivši dobesedno izgine iz njihovega življenja.

Kozorog izbriše njegovo številko, uniči skupne fotografije in potlači skupne spomine. Na zunaj deluje hladno in neprizadeto, v sebi pa se spopada s srčno bolečino in zaradi nje neredko poskrbi, da bivšega na vse mogoče načine očrni pred skupnimi prijatelji.

Na katero stran se bodo ti postavili, je njihova odločitev, a kozorog s pravo taktiko zna zadeve predstaviti tako, da na koncu iz zgodbe odide vsaj kot navidezni zmagovalec.

Lev

Levi hrepenijo po pozornosti in prepričani v svojo popolnost ne morejo razumeti ter dojeti, zakaj nekdo ne bi več hotel biti z njimi.

Z občutkom zapuščenosti se le težko soočajo in so pripravljeno storiti vse, da bi znova pritegnili pozornost nekdanje ljubezni. Njihova družabna omrežja zato preplavijo fotografije v najlepši opravi in popolni izvedbi, hkrati poskrbijo, da se v primerni družbi pogosto pojavijo tam, kjer se nahaja bivši ali bivša. Prav zato ta le težko pozabi, s kom je bil(a) nekdaj v zvezi.

Rak

Raki premorejo ogromno čustev. Kadar zadeve tečejo po pričakovanjih, so ta prijetna. Kadar pa se kaj zalomi, postanejo temna in velikokrat prav grozeča.

Rak zna biti po razhodu nadležen: bivšega zasipa s klici in sporočili ter v solzah išče odgovore in zahteva pojasnila, v naslednjem trenutku skozi okno meče vse, kar je pripadalo nekdanji ljubezni.

Bivši velikokrat šele tedaj spozna, s kom je imel opravka in se neredko tudi po razhodu težko izogne čustvenemu pritisku ter manipulaciji s strani nekoga, ki je rojen v znamenju raka.

Bik

Trmasti bik se težko sprijazni s spremembami v življenju. Celo pozitivne mu povzročajo težave, ko pa gre za negativne, so zadeve še hujše.

On razhod zameri in ga nikoli ni pripravljen odpustiti. Zdi se mu nepošteno, da je potem, ko je neizmerno vlagal v odnos, ostal sam, kar ob vsaki priložnosti tudi pokaže.

Na prijateljstvo z bivšim, če je ta po horoskopu bik, lahko kar pozabite. Tako kot tudi na stvari, ki ste jih pustili v skupnem domu. Zagotovo so že na odpadu. Ne glede na to, kaj je vodilo v razpad zveze in kako dolga je ta trajala, bik za nobeno ceno ni pripravljen odpustiti, da se je skupna zgodba, ne po njegovi želji, končala.

Preberite še: Horoskop: Največje ljubezensko obžalovanje vsakega znaka

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Najbolj posesivni astrološki znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)