Horoskop: Šest maščevalnih znakov, ki bivšemu zagrenijo življenje

Posledice razhoda z maščevalnimi astrološkimi znaki so vse prej, kot prijetne.

21.2.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest maščevalnih znakov, ki bivšemu zagrenijo življenje

Je maščevanje res najboljši način za premagovanje jeze in bolečine, ki jo prinese razhod? Rojeni v nekaterih astroloških znakih bi na to vprašanje brez dvoma odgovorili z da. Kateri pa so tisti, ki bivšemu še kako zagrenijo življenje? 

Škorpijon

Ta na tem seznamu zagotovo ni presenečenje. Kajti nikomur niti za trenutek ne pride na misel, da se škorpijon ne bo maščeval za vso bolečino, ki mu jo je prizadejal razhod in za vse laži ter razočaranja, ki jih je bil deležen pred njim.

Najbolj strašljivo pri celotni zgodbi je, da maščevanje škorpijona ne nastopi takoj in tisti, v katerega je usmerjeno nikoli ne ve, kdaj bo okusil maščevalnost bivšega, v kakšni obliki se bo pojavilo in kako dolgo bo trajalo. Skratka, še dolgo potem, ko razočara škorpijona, ne spi mirno.

Oven

Ognjeno, temperamentno znamenje, ki mu maščevanje ni tuje. Res je, da ne razmišlja o fizičnih, temveč bolj o psiholoških oblikah poplačila za vse slabo, kar je nekdo, rojen v ozvezdju ovna, pred in med razhodom dožviljal.

Kar pomeni veliko verbalnih napadov v živo ali na družabnih omrežjih. Verjemite, če se vam bo maščeval oven bo storil vse, da bi omajal vaš ugled. In zagotovo mu bo to tudi uspelo.

 

Vodnar

Kadar vodnar trpi po razhodu, je maščevanje zanj nedvomno edini način za plačilo dolga.

On sicer ne bo razkrival svojih čustev, on se bo pretvarjal, da je vse v najlepšem redu, a bo diskretno dolgo sledil bivšemu, poskrbel, da bo ta v družbi prikazan v kar najslabši luči ter da mu bodo skupni prijatelji obrnili hrbet in ga izključili iz skupine, ki vsak torek zvečer igra karte ali ob koncih tedna hodi na kolesarske izlete.

Bik

Bik se poslužuje posebne maščevalne tehnike, ki je v večini primerov še kako učinkovita ter boleča.

Gre pa takole: storil bo vse, da bo znova osvojil srce nekoga, ki ga je zapustil in ko se bo to zgodilo, mu bo košarico dal on. Ker je bik potrpežljiv in premišljen, izdela taktiko in se dobro zaveda, da celotna zadeva zahteva veliko časa. Vendar se mu ga zdi vredno vlagati.

Kajti njegov cilj je bivšemu zadati prav toliko bolečine, kot je je bil deležen on.

Devica

Device so izjemno inteligentne in ko snujejo maščevanje, je to izdelano do popolnosti ter sloni na tem, da nekoga, ki je zapustil rojenega v tem znaku navda s prepričanjem, da mu je s tem storil veliko uslugo.

Devica si omisli lepši videz, najde boljšega partnerja in se brez sentimentalnosti znebi vsega, kar jo spominja na bivšega. Ta se ob njenem obnašanju nemalokrat sprašuje, če ga je sploh kdaj resnično ljubila.

Kozorog

Kozorog v svoje maščevanje vključi čim več ljudi. Pogosto okrepi stike s prijatelji ter družino bivšega in tako lahko ob pitju kave ali čaja pljuva čez nekdanjega partnerja ter razglablja o vseh njegovih napakah pred ljudmi, ki so bivši ljubezni najbolj blizu.

To počne hladno, ne daja vtisa, da je žrtev in s svojim nastopom druge brez težave prepriča, da človeka, v katerega je usmeril svoje maščevanje, sploh ne poznajo tako dobro, kot on sam, ki ve za vse njegove slabe lastnosti.

Povzeto po portalu Your Tango.

Preberite še: Število bivših: Kaj, če je neljubo presenečenje

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki se za vsako ceno oklepajo bivšega


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)