Horoskop: Prihaja apokalipsa in tako se nanjo pripravljajo astro znaki (zabavno branje)

Poglejte, kaj bi - če bi res nastopila apokalipsa - počeli rojeni v posamičnih astroloških znakih.

4.4.2022 ob 10:06 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Prihaja apokalipsa in tako se nanjo pripravljajo astro znaki (zabavno branje)

Vsak je že videl vsaj en film o nenadnem koncu sveta, oziroma apokalipsi. Kako pa bi se, če bi do nje res prišlo, obnašali rojeni v različnih astroloških znakih? Astrologi predvidevajo, da nekako takole:

Ognjena znamenja: oven, lev in strelec

Znaki, katerih osnovni element je ogenj, v stresnih situacijah iščejo različne načine za beg pred grožnjo. Oni mislijo samo nase ter na bližnje in konec sveta bi zanje bil idealna priložnost pokazati vso svojo ljubezen.

Oven bi stekel v prodajalne, kjer bi našel primerno zaščitno opremo. Da, tudi jeklo in hladno orožje. Vse, s čimer bi lahko zaščitil ljudi, ki jih ima rad, bi prišlo prav. Glede na njegovo iznajdljivost, spretnost ter hitro razmišljanje, bi prav oven najverjetneje preživel usodne dogodke.

Lev bi takoj, ko bi se začela bližati katastrofa, priredil še zadnjo zabavo, na kateri bi bili vsi, ki jih ima rad, seveda pa bi poskrbel, da bi bil on, morda še zadnjič, zvezda. Po zabavi bi se trudil ohraniti mirno kri, držati vse pod nadzorom saj je tedaj, ko mu zadeve uhajajo iz rok, najbolj nebogljen in šibak.

Strelec bi se v ključnih trenutkih obnašal kot zaščitniki mirovni posrednik, trudil bi se vzdrževati potreben red in bi poskrbel za druge. Morda bi ekstremnih situacijah zbežal v gozd ter skušali preživeti v naravi. Glede na njegove nekdaje podvige bi mu to morda celo uspelo.

Zemeljski znaki: bik, devica, kozorog

Znamenja, katerih glavni element je zemlja, se v kriznih situacijah obnašajo vsak po svoje.

Bik bi se še pravočasno založil z velikimi zalogami hrane in drugih pripomočkov. Tako kot sebe in svoje bližnje, bi za vsako ceno hotel zaščititi še premoženje.

Devica bi glasno kričala: saj vam rekla, gluhi ste bili za moja opozorila in kaj podobnega. Ne bi ji zmanjkalo niti nasvetov, kako se kar najbolje zaščititi in zavarovati.

Kozorog bi do zadnjega skrbel, da bi posli tekli po načrtu, on bi še vedno vstajal zgodaj, opravil svoje delo in čakal, da se zadeve umirijo. Ali bi to dočakal ali ne, s tem se ne bi obremenjeval.

Zračna znamenja: dvojček, tehtnica, vodnar

Večina od njih zagotovo ne bi ostala zaklenjena doma. Nekateri bi v približevanju usodnih dogodkov organizirali divjo zabavo, drugi bi poskrebeli za svoj videz, tretji bi kovali načrte.

Dvojček bi ob tem želel izpolniti vsaj še kakšen življenjski cilj, morda najti ljubezen, storiti nekaj norega, skratka, on bi užival čisto do konca.

Tehtnica konca sveta ne bi hotela dočakati neurejena, torej bi se zaprla v kopalnico, uredila lase, ličila in obžalovala, da prejšnji teden ni šla k frizerju. Urejena bi posnela nekaj seflijev in posnetkov, ki bi jih delila na družabnih omrežjih.

Vodnar bi se obremenjeval s tem, kako zadeve popraviti in kako rešiti težave. Na koncu bi se znalo zgoditi, da bi prav on našel pot, kako sebe in druge izvleči iz na videz nepopravljive situacije.

Vodni znaki: rak, škorpijon, riba

Vodni znaki redno doživljajo osebne apokalipse, zato so nanje navajeni. Če pa bi do tragedije res prišlo, bi mnoge presenetili s svojim ravnanjem.

Rak bi prvi začeli paničariti, kajti on takšen pač je.  Njegovi bližnji bi ob tem trpeli, saj vedo, da je rakova panika zanj največja kazen.

Škorpijon bi mirno sprejel dogajanje. Verjame, da je vse, kar se zgodi, kazen ali nagrada za nekdanja početja. Za sam konec sveta bi si torej priskrbel kokice ter opazoval, kako se ruši svet.

Riba bi verjela, da je glavni krivec za to, kar se dogaja, ona sama in bi začela nadnaravne sile prositi za odpuščanje. Za vsako ceno bi skušala dojeti, s čim je povzročila dogodke in kaj se v resnici sploh dogaja. Apokalipsa bi ribi omogočila res temeljit pogled vase.

Povzeto po portali 24sata.hr

Preberite še: Horoskop: znaki, ki povsod vtikajo svoj nos

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 3 angelski astrološki znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)