Horoskop: Pet najbolj nesebičnih astroloških znakov

Rojeni v nekaterih astroloških znakih sebe nikoli ne postavijo na prvo mesto.

11.5.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet najbolj nesebičnih astroloških znakov

Najboljši odnosi, pa naj bodo partnerski, prijateljski ali poslovni so tisti, v katerih se vanje vpeti vzajemno podpirajo in si pomagajo. Ključno pri celotni zgodbi je, da nihče ne pozabi na sočloveka in tudi, da nihče ne pozabi nase.

Slednje nekaterim astrološkim znakom ne gre najbolje od rok. Kajti po naravi so preveč nesebični in altruistični ter sebe nikoli, zlasti pa v intimnem odnosu, ne postavijo na prvo mesto. Kateri so pregovorno znani po tem, razkriva Your Tango.

Škorpijon

Rojeni v tem znamenju premorejo res močno intuicijo in nagonsko vedo, kaj njihov partner najbolj potrebuje. Ter poskrbijo, da to tudi dobi. Ko se škorpijon nekomu zaveže sebi obljubi, da bo storil vse za njegovo srečo in pri tem je zanj le nebo meja.

On nikoli ne bo namenoma prizadel sočloveka, vedno mu bo pomagal in stal za njim ne glede na to, da bo sebe pri tem velikokrat postavil na drugo mesto.

Rak

Za raka je srčni izbranec vse. Središče življenja, center vesolja in prepričan je, da s tem, ko sočloveka vselej postavlja na prvo mesto, zvezi lahko le koristi. Čustvena povezava je zanj prioriteta in če to pomeni, da bo kdaj moral potlačiti svoje želje, potrebe ter pričakovanja, bo to pač storil.

 

Vse, kar počne za partnerja, rak počne iz ljubezni in ničesar ne pričakuje v zameno. Ne, on ni manipulativen, on je le ljubeči in (včasih pretirano) zaščitniški.

Bik

Bik potrebuje nekaj časa, da res zaupa. A ko si nekdo prisluži njegovo zaupanje, bo rojen v tem znaku premikal gore, da bi sočloveku ugodil in ga zavaroval pred tegobami zunanjega sveta.

Bik je zanesljiv, prizemljen in sočuten ter vedno na voljo. Kadar ga partner potrebuje in kadar ga ne. On je skala, na katero se je vedno mogoče zanesti ne glede na to, kakšen izziv predstavlja določena situacija in kako se bo moral žrtvovati, da bi nesebično pomagal.

Tehtnica

Tehtnica ni naklonjena sporom in dramam ter zato poskrbi, da jih je v zvezi čim manj. Tudi tako, da utiša sebe ter prisluhne in ugodi partnerju. Zna se postaviti v čevlje druge strani in je največji podpornik ter zagovornik srčnega izbranca.

Res je, da teži k poštenosti in pravičnosti, a kadar vidi, da se partner ne da, raje popusti ter mu prepusti zmago.

Riba

Ribe so po naravi nesebične in vedno pripravljene pomagati drugim. Zlasti srčnemu izbrancu. One so prijazne in sočutne ter hkrati dobro vedo, da je treba spoštovati čustva, ideje ter izkušnje drugih, čeprav so drugačne od njihovih.

Za ribe je pomembno, da se partnerja pogovarjata in dogovarjata, a kljub temu sebe velikokrat postavijo na drugo mesto ter s tem ugodijo sočloveku.

Preberite še: Horoskop: Lastnost, ki vam je upravičeno lahko v ponos

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Vaše vrline, ki jih drugi cenijo, vi pa nanje prevečkrat pozabite


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)