Horoskop: Največji ljubitelji živali med astrološkimi znaki

Rojeni v nekaterih astroloških znakih so prepričani, da so živali boljša družba od ljudi.

15.4.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Največji ljubitelji živali med astrološkimi znaki

Ljubezen do živali je do neke mere priučena, privzgojena je pa tudi prirojena. Kajti rojeni v nekaterih astroloških znakih glede naklonjenosti do živalskih prijateljev prekašajo vse in v ljubezni do pernatih, kosmatih ali luskastih bitji včasih že kar malo pretiravajo. Kateri so torej največji ljubitelji živali med znamenji zodiaka? Odgovor ima Your Tango.

Strelec

Strelci so največji ljubitelji živali, kar izkazujejo na vse mogoče načine: če je le mogoče, veliko časa preživijo na kmetiji, kjer božajo kravice in jahajo konje ter si omislijo pisano množico hišnih ljubljenčkov.

V prvih vrstah se zavzemajo za dobrobit predstavnikov živalskega sveta, brez pomisleka sodelujejo v temu namenjenih dobrodelnih akcijah, pomagajo v zavetiščih in še bi lahko naštevali.

Praktično nemogoče je najti strelca, ki doma nima vsaj ene živali. Bivanje brez njih preprosto ni v naravi rojenih v tem astrološkem znaku.

Bik

Rojeni v znamenju bika imajo radi vse živali, od velikih do najmanjših. Zanje tudi mrčes ni zgolj mrčes, temveč so to živa bitja s pravico do življenja. Bik pajka doma ne bo pokončal, temveč ga bo pustil, naj mirno plete mreže ali ga bo v najslabšem primeru odnesel na prosto.

 

Ne samo, da imajo biki živali radi, zanje tudi skrbijo, jih razvajajo, božajo, tolažijo. Zanje so ljudem povsem enakovredna živa bitja.

Dvojček

Pripadniki zodiaka, ki imajo sicer radi živali, le da praviloma bolj od daleč. Oni so preveč usmerjeni vase, da bi si katero omislili in tudi kadar se odločijo za žival, jim v skrbi zanjo praviloma spodleti, kar pa ne pomeni, da je ne marajo.

Oni živali obožujejo, a niso najbolj navdušeni nad idejo, da bi kakšno imeli doma. Skrb za nekoga, ki je povsem odvisen od njih, vendarle zahteva malce preveč odgovornosti.

Devica

Vsi vemo, da device niso največje ljubiteljice ljudi. Nasprotno, velikokrat predstavnike svoje vrste prav sovražijo. Popolnoma drugačna zgodba pa je, ko gre za živali. Te namreč obožujejo. Vse: velike, majhne, divje, domače.

Vedno so vključene v različne akcije, ki so namenjene pripadnikom živalskega sveta in ob obisku zavetišč rade posvojijo kakšnega štirinožnega prijatelja. Prav zanimivo je, kako sicer hladne in zadržane device ob živalih pokažejo nežno in mehko plat.

Oven

Če vprašate ovna, so živali zakon v vseh pogledih. Tako, kot jih rad razvaja in boža, tako rad se z njimi tudi pogosti. Čeprav je to morda slišati malo kruto, tako pač je. Ovni so po naravi mesojedci, le redko pa niso skrbniki psa ali mačke.

Predvsem so ljubitelji slednjih, kajti delijo si nemalo skupnih lastnosti: oboji so dinamični, hitri, bojeviti in preračunljivi. Prav zato se ovni še kako razumejo z njimi.

Preberite še: 4 razlogi, da vas vaša mačka liže

Horoskop: Kdo med karanteno uživa in kdo najbolj trpi (glede na znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet znakov, ki zlepa ne odpuščajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)