Horoskop: Pet astroloških znakov, ki jim leto 2022 napoveduje finančni uspeh

Rojenim v nekaterih astroloških znakih v naslednjem letu zvezde napovedujejo uspeh na področju financ.

9.12.2021 ob 5:05 | Foto: Aaron Amat/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki jim leto 2022 napoveduje finančni uspeh

Z vsakim dnem smo bližje letu 2022 in vse pogosteje se porajajo vprašanja, kaj nam leto pred nami namenja. S tem povezane dileme se neredko nanašajo na področje financ, ki bodo glede na napovedi astrologov spletne strani India.com prav posebej naklonjene petim astrološkim znakom. Preverite, če je med njimi tudi vaš.

Lev

Sonce, vladar tega znaka, bo prihodnje leto potovalo skozi peto hišo leva in s tem dolgoročno pozitivno vplivalo na finančno stanje rojenih v tem znamenju.

Najopaznejši napredek v karieri leva se bo zgodil februarja, ko bo Mars v šesti hiši znaka, dobri pogoji za uspeh na delu in za izboljšanje finančnega stanja bodo zaradi položaja planetov tudi aprila.

Skratka, levom prihodnje leto obljublja nemalo dobrih priložnosti in rojeni v ognjenem znamenju jih bodo nedvomno znali izkoristiti.

Devica

Pred devicami je pestro leto. Tudi z vidika financ. Pozitiven trend bo opazen v začetku leta, ki je pred nami, natančneje v marcu, ko bodo planeti Mars, Merkur, Venera in Saturn v položaju, ki bo zagotavljal pozitivne finančne tokove in bo pripomogel k večjim zaslužkom.

Lahko pride do napredovanja na delovnem mestu ali do dosežene nove stopnje v akademskih nazivih. V zadnji četrtini leta se lahko ponudi priložnost za študij v tujini.

 

Oktobra in novembra se bodo pri podjetniških devicah odprle možnosti za širjenje posla, se pa priporoča premišljenost. Izogibajte se prenagljenim odločitvam, da ne bi na koncu stroški pretehtali dohodkov.

Ob premišljenem ravnanju se bodo izpolnile dolgoletne sanje z vidika podjetništva ali s stališča službe, katere si že dolgo želite.

Škorpijon

Položaj planetov v samem začetku leta škorpijonom ne obeta nič dobrega. Nasprotno. Veliko bo nepričakovanih padcev in pretresov.

Na srečo se bodo zadeve obrnile v drugo smer in sicer nekje v sredini aprila.

Tedaj se škorpijonom obeta nova poslovna priložnost ali izziv na delu, ki ga bodo uspešno premagali in z njim tok financ obrnili v trend, ki jim bo bolj povšeči, torej bo kazal navzgor.

Strelec

Leto, ki je pred nami, bo za strelce zelo ugodno. Zlasti z vidika financ. Izboljšanje na tem področju bo opazno že na samem začetku leta, ko bo skozi znamenje potoval Mars.

To bo navdalo strelce s samozavestjo in vero vase ter brez težav bodo opravljali naloge, uresničevali cilje in sledili svoji poti, kar bo na koncu vidno na prihodkih.

Dobili bodo občutek, da je trdo delo poplačano in občutek jih ne bo varal.

Vodnar

Tudi vodnarjem leto 2022 prinaša lepe obete z vidika finančnega stanja. Največ zaslug za ta trend v začetku leta bo imel Mars, ki bo januarja prečkal znamenje ter doprinesel k uspehu na poslovnem in osebnem področju.

Res je, da se bo v službi lahko pojavila nepričakovana konkurenca, a ta ne bo znatneje vplivala na finančno dogajanje. Na to naj bodo rojeni v tem znaku zlasti pozorni aprila in maja, ko bodo planeti naklonjeni dolgoročnim naložbam.

Le pozanimajo naj se prej, da se ne bi prenaglili in investirali v napačno stvar.

Preberite še: Skrivnost 3 astro znamenj, ki imajo najlepše urejene domove

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Največje zablode o astroloških znakih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)