Horoskop: Rojeni v teh treh znakih so pravi tirani

Rojeni v nekaterih astroloških znakih ne pristajajo na dogovore in ne na kompromise.

6.12.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Rojeni v teh treh znakih so pravi tirani

Njihova beseda je prva in zadnja. Ne glede na to, s kom so v družbi in kakšna je narava tega odnosa. Oni priznavajo le svoje poglede, svoja stališča, kompromisi so zanje tuji, hitro prevzamejo vajeti ter vladajo s trdo roko. Lahko bi rekli, da so tirani, praviloma pa rojeni v treh astroloških znakih.

Oven

Ambiciozno znamenje, ki svojo odgovornost jemlje zelo resno. On točno ve, kaj želi in kako to doseči, svoje cilje zna predstaviti kot skupno dobro in je sposoben napeljati množice k temu, da mu brez zdrave mere kritičnosti sledijo.

Nihče mu niti ne drzne ugovarjati, kajti večino je strah ovnovega besa in očitkov, kadar se zadeve ne odvijajo po njegovo. In tako oven doseže vse, kar želi. Kaj o tem meni okolica, zanj ni njegova skrb.

Bik

Na prvi pogled za bika nihče ne bi trdil, da je tiran. Kajti bik je znan po svoj dobrodušni naravi in pripravljenosti pomagati pomoči potrebnim. Vse to je res. Res pa je tudi, da ima vedno pripravljen načrt, od katerega ne odstopa. Naj se še tolikokrat izkaže, da ni pravi, ko si bik nekaj zamisli, pri tem vztraja za vsak ceno. Vsako pregovarjanje in tudi spori so v tem primeru odveč.

 

Kajti bik trmasto zagovarja svoja stališča in poglede ter pričakuje, da bodo drugi sprejeli njegovo resnico. S tem pokaže, da je lahko res pravi tiran.

Lev

Vsak ve, da je lev rad v središču pozornosti. In vsak ve, da tedaj, ko ni, stori vse, da bi se žarometi usmerili vanj. Rad posluša pohvale in komplimente na svoj račun, rad izpostavlja svoje dosežke in sposobnosti ter rad s pasivno agresijo zatira druge.

Prav zato v njegovi družbi ni vedno najbolj prijetno. Kajti poveličevanje sebe in zaničevanje drugih spominja na teror ali, če hočete, tiranstvo.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Horoskop: Lastnost, zaradi katere vas drugi obožujejo

Morda vas zanima tudi: Horoskop vam sporoča, da tega v življenju nikoli ne bi naredili. Ima prav?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)