Horoskop: Razkrivamo astrološke znake najbogatejših zemljanov

Poglejte, v katerih astroloških znakih so rojeni posamezniki, ki posedujejo bajno bogastvo.

17.11.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Razkrivamo astrološke znake najbogatejših zemljanov

Je višina premoženja zapisana tudi v zvezdah? Nekateri to verjamejo, drugi ne, tretji se s tem sploh ne ukvarjajo. Morda zato, ker imajo preveč dela z upravljanem svojega premoženja. Najbrž bi se z zadnjim strinjali vsi, ki posedujejo bajno bogastvo.

Zagotovo pa običajne smrtnike vsaj malo zanima, v katerem astrološkem znaku so rojeni. Odgovore ima portal msn.

Larry Page: Oven

Očitno je nekaj na tem, da astrološki znak vpliva na premoženje. Ovni so po številu najpremožnejših na drugem mestu. Med njim je soustanovitelj Googla, Larry Page. Najbrž so mu do visokega zneska na računu pomagali njegova kreativnost, optimizem, drznost in samozavest, značilni za prvi znak zodiaka.

Mark Zuckerberg: Bik

Ustanovitelj največjega spletnega omrežja  Facebook, ki se sicer od nedavnega imenuje Meta, je po horoskopu bik. Tudi pri njemu je imela najbrž prste vmes katera od lastnosti, značilna za bike. Denimo predanost in pripravljenost trdo delati. Oboje namreč krasi rojene v tem znamenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Kanye West : Dvojček

Kanye West ali Ye, kot si pravi zadnje čase, je multimilijonar. Ponaša se z več talenti, med drugim je glasbenik in modni oblikovalec. In kaj lahko bi rekli, da mu uspeh na obeh področjih prinaša značilna dvojnost astrološkega znaka, v katerem je rojen.

Elon Musk: Rak

Neprenehoma se meri z Jeffom Bezosom in trenutno ga na lestvici najpremožnejših prekaša, saj z zaslužki podjetji Tesla ter SpaceX podira vse rekorde. Morda tudi zato, ker mu intuicija raka pomaga vedno hitro prepoznati pravo priložnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elon Musk (@elonrmuskk)

Kylie Jenner: Lev 

Leta 1019 je bila na Forbesovi lestvici najpremožnejših najmlajše ime. Od tedaj se je njeno premoženje nekoliko zmanjšalo, a zagotovo ji bosta samozavest in kreativnost leva pomagali, da finančno stanje ne bo utrpelo drastičnih negativnih sprememb.

Jack Ma: Devica

Kitajski multimilijonar, poslovnež, investitor, filantrop ter soustanovitelj koncerna Ali Baba se je do svojega položaja skoraj nedvomno prebil tudi po zaslugi lastnostih, ki krasijo device: natančnost, doslednost, strogost do sebe in drugih ter pregovorni perfekcionizem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Ralph Lauren: Tehtnica

Ralph Lauren si je pot na vrh tlakoval sam. Modni imperij je uspel osnovati iz več razlogov, najbrž pa sta mu je pri tem pomagala tudi šarm in sposobnost delati z ljudmi, ki pritičeta osebam, rojenim v tehtnici.

Bill Gates: Škorpijon

Škorpijoni so znani po svoji intuiciji in malo skrivnostni naravi, kar je zagotovo govorilo v prid Billu Gatesu, ki je kot soustanovitelj podjetja Microsoft postal en najpremožnejših zemljanov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

Steven Spielberg: Strelec

Kaj je značilno za strelce? Med drugim to, da spoštujejo in cenijo vse, ki si to zaslužijo. Takšen odnos do soljudi pa odpre mnoga vrata do uspeha in velikega premoženja. Dokaz temu je režiser Steven Spielberg.

Jeff Bezos: Kozorog

Ambiciozen in predan. On ni zadovoljen s povprečjem, on hoče vedno več. Takšen je kozorog in takšen je Jeff Bezos, kar vedno znova dokazuje z za večino norimi podvigi in prav tako za večino nepojmljivim bogastvom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Business | Money | Motivation (@milliondollar.secret)

Oprah Winfrey: Vodnar

Oprah dobro ve, na koga se lahko vedno zanese: nase. Kajti prav po tem so znani vodnarji in po tem slovi kraljica pogovornih šovov, ki se s kraljevimi družinami lahko kosa tudi z bogastvom, ki si ga je prigarala sama.

Steve Jobs: Riba

Kreativnost in svobodno razmišljanje. Lastnosti rib, ki so nedvomno pomagale žal že pokojnemu ustanovitelju Appla. Njegove revolucionarne ideje in pridobitve so spremenile svet, njemu pa prinesle res ogromno premoženje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Jobs

Preberite še: Horoskop: Lastnost, zaradi katere vas drugi obožujejo

Morda vas zanima tudi: Horoskop vam sporoča, da tega v življenju nikoli ne bi naredili. Ima prav?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)