Horoskop: Te štiri astrološke znake v letu 2022 čaka velika sreča

Rojenim v nekaterih astroloških znakih bo drugo leto teklo vse kot po maslu.

29.11.2021 ob 5:10 | Foto: Antonio Guillem/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Te štiri astrološke znake v letu 2022 čaka velika sreča

Pred vrati je leto 2022. Vse nas navdaja z veliko upanja, da bodo zadeve vendarle boljše, kot so bila prejšnja leta. Ne glede na splošno dogajanje pa zvezde napovedujejo, da bodo zadeve zagotovo na kožo pisane rojenim v štirih astroloških znakih, ki jih v letu, ki prihaja, čaka velika sreča.

Poglejte, če sodite med rojene pod to srečno zvezdo.

Devica

Zaupanja vredni, ambiciozni in natančni pripadniki tega znamenja bodo imeli v letu 2022 veliko sreče. Lahko bi rekli, da bo te kar dvakrat več, kot v letih poprej.

To se bo pokazalo na domala vseh področjih življenja: nekateri bodo uspešno končali začete projekte, drugi bodo brez težav dosegali zadane cilje, tretjim se bodo porajale vedno nove uporabne ideje, ki bodo dvignile njihovo vrednost ter ugled.

A to ne pomeni, da se bo pri devicah vse vrtelo le okoli posla. Ne, tudi osebni odnosi bodo dobesedno cveteli: prijateljski, družinski, ljubezenski … Običajno bolj zadržane device se bodo znale zabavati, sprostiti in kdo ve,  morda bodo samske prav v letu, ki prihaja, našle pravo in večno ljubezen.

Tehtnica

Že od samega začetka naslednjega leta bo tehtnice spremljal občutek, da imajo več sreče, kot običajno. In občutek jih ne bo varal. Kajti zadeve se bodo izboljšale na vseh plateh življenja.

 

Na delu bodo tehtnice brez težav prevzele pobudo in se borile za svoje cilje. Na plano bodo prišle njihove ambicije ter jih popeljale do uspeha. Veliko časa bo tudi za zabavo, mnoge bodo našle hobi, ki jih bo resnično osrečeval in jim pokazal še nepoznane dimenzije bivanja.

Tudi v ljubezni bo veliko strasti, nekatere tehtnice bodo morda oživele nekdanje razmerje. Skratka, sreča jih bo spremljala vse leto in jim odprla mnogo vrat ter tlakovala pot do uspeha. Nedvomno velja vse to dobro izkoristiti.

Vodnar

Na poslovnem področju vodnarje čaka zanimivo leto. Val hitrih sprememb jih bo sicer najprej nekoliko prestrašil in vznemiril, a ko ga bodo zajezdili, jih bo ponesel uspehu naproti.  Uspešno se bodo izognili oviram in cenili bodo podporo ljudi, ki jim bodo stali ob strani.

Ob tem bodo rojeni v tem znaku našli pravo ravnovesje med poslovnimi in srčnimi zadevami. V odnosih bodo v ospredju njihova modrost in bister um, ki bodo pripomogli k sprejemanju racionalnih odločitev na vseh področjih, te pa bodo imele izjemno pozitiven vpliv na vse leto, ki se bo vsak čas začelo.

Škorpijon

Leta 2022 bodo škorpijoni deležni veliko novih poznanstev in dragocenih, nepozabnih izkušenj. Aktivno bodo sklepali nova prijateljstva ter tudi odnose, ki bodo koristni na poslovni poti.

Dobre rezultate bodo dosegali na vseh področjih, zlasti jih čaka uspeh v karieri, kjer lahko še v prvi polovici leta pričakujejo napredovanje.

V romantičnih vodah jih bosta spremljala ravnovesje ter harmonija. Zlasti za samske škorpijone velja, da je pred njimi zanimiv in čustven čas, ki se bo lahko zaključil z romantično zgodbo.

Povzeto po portalu 24sata.hr

Preberite še: Horoskop: To so v postelji najbolj divji znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop vam sporoča, da tega v življenju nikoli ne bi naredili. Ima prav?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)