Bo leto, ki prihaja, boljše od leta, ki se poslavlja (odgovarja astrologinja)

Zagotovo se tudi sami sprašujete, ali bo leto 2021 do nas prijaznejše, kot je bilo leto 2020.

18.12.2020 ob 6:40 | Foto: Anastasiia Stiahailo/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Bo leto, ki prihaja, boljše od leta, ki se poslavlja (odgovarja astrologinja)

Marca letošnjega leta se je marsikdo vprašal, če je astrologija predvidela dogodke, ki smo jim bili (in smo jim še) priča v iztekajočem se letu. Seveda se dogodki nanašajo predvsem na pandemijo, ki je zaobjela cel svet in dodobra pretresla naša življenja.

Pri portalu Pure Wow so to vprašanje zastavili astrologinji Jaime Wright, ki je prikimala:

"Seveda na podlagi gibanja planetov ni mogoče natančno predvideti, kaj se bo dogajalo na Zemlji, a konjunkcija (pojav, ko sta dva planeta na isti premici) Saturna in Plutona je signalizirala nekakšno kozmično resetiranje.

Gre za pojav, do katerega pride vsakih 35 do 40 let in napoveduje pretresljive dogodke ter pojave na našem planetu. Nazadnje je bil opažen v letih 1981/82, tedaj je na Zemlji prišlo do izbruha aidsa. Tudi leta 1917, ko je svet pretresala španska gripa, so bili astrologi priča omenjenemu nebesnemu pojavu."

Dobro, kaj pa leto, ki prihaja? Bo boljše?

"Bo," na kratko odgovarja astrologinja in takole utemeljuje svojo napoved:

"Že konec decembra se bosta Jupiter in Saturn pomaknila v ozvezdje vodnarja. S tem bodo v ospredje stopili socialni stiki, ki bodo sicer še vedno omejeni na splet, kolektivne akcije in dobrodelnost. 21. decembra bomo priča konjunkciji teh dveh planetov, ta vsakih dvajset let povzroči kulturno ponastavitev družbenega dogajanja ter razmišljanja, kar je prva stopnička za izhod iz sedanje krize.

Poravnava Saturna z radikalnim Uranom v ozvezdju bika bo vse naslednje leto doprinesla h kolektivnim akcijam in velikemu napredku z vidika družbenih gibanj. Obeta se velik razvoj na področju kripto valut in tehnološki napredek pri pridelovanju hrane."  

Česa bi se morali naučiti v letu 2020?

"Leto, ki se poslavlja, nas je vse postavilo na trdna tla. Bilo je boleče in težko, prav iz situacije, ki je nastala, pa smo lahko videli, kaj znotraj družbe ne deluje, kaj počnemo narobe. Tako v smislu obnašanja posameznika kot na globalnem področju.

Spoznali smo lahko, da so znane strukture obnašanja krhke in nestabilne. Vsa ta spoznanja nas bodo kot posameznike in kot družbo pripravile do sprememb, kar pomeni, da leto, ki prihaja, z mnogih vidikov ne pomeni vrnitve v nekdanje stanje, kar seveda ni slabo. Spremembe so dobre, spremembe so gonilo družbe in nekaj, česar bi se potem, ko bo najhujše za nami, morali veseliti."

Kaj še pravijo zvezde?

In še nekaj spodbude s strani astrologinje: "Obdobje, ki se ga osebno najbolj veselim, se začne v sredini maja in bo trajalo do konca junija. Tedaj bo Jupiter prišel v ozvezdje rib, dogajanje na nebu pa se bo odražalo z optimizmom, kakršnega smo bili vajeni pred pandemijo.

Končno se bodo zadeve odprle, znova bodo na vrsti potovanja, druženja in socialne interakcije iz oči v oči brez stresa in strahu."

Preberite še: Numerologinja Lili Sorum nam je razkrila, kaj prinaša 2021: Pripravite se, počilo bo po šivih

Morda vas zanima tudi: Kateri žanr bomo živeli v letu 2021 (Piše Goga)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)