Astrologinja princese Diane opozarja: To je v letu 2020 najslabši čas za zaroko

V nekaterih obdobjih tekočega leta ni najbolj pametno podariti zaročnega prstana.

31.3.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Astrologinja princese Diane opozarja: To je v letu 2020 najslabši čas za zaroko

So obdobja, ki niso najbolj primerna za sprejemanje velikih odločitev. Tudi, ko gre za zaroko. Kateri dnevi v tekočem letu nikakor niso priporočljivi za sklepanje te, je na podlagi planetov povedala astrologinja, ki ji je zaupala tudi princesa Diana, Debbie Frank. Takole njena opozorila povzema Hello.

Zvezde ne bodo na vaši strani

Prvo obdobje, v katerem bi bilo zaroko bolje odložiti, bo nastopilo 12. maja in bo trajalo do 24. junija. Tedaj bo Venera, planet ljubezni, retrogradna in Debbie pravi, da se v tem času začetim zarokam obeta veliko neljubih preobratov ter zapletov. Povedano drugače: romantični občutki pri enem ali obeh partnerjih se bodo umaknili in nekoliko potihnili, kar bi lahko vplivalo na njune odzive ter na končne odločitve.

Vendar to ni edini čas, v katerem ne bo dobro podarjati ali sprejemati prstana. Naslednje obdobje, ki zaroki ne bo naklonjeno, se bo nekoliko pokrivalo s prvim in bo trajalo od 18. junija do 12. julija. Tedaj bo retrograden planet komunikacije Merkur, zadeve na veliki dan se zato kaj lahko ne bodo odvijale po pričakovanjih, najslabše pa se zaradi retrogradnosti Venere in Merkurja obeta parom, ki nameravajo zvezo ponesti na višjo raven med 18. in 24. junijem. 

 

Partnerja bosta težje sprejemala kompromise, izražala svoje želje in pričakovanja, v odnosu bo pogosto zaznati nestrpnost in frustracije. Ključno pri tem je, da se zavedata, da za vse to ne bo krivo usihanje ljubezni, temveč vpliv planetov, zaradi katerih komunikacija ne bo tekla tako, kot običajno, kar bi lahko vodilo v neljub končni razplet, pravi Debbie.

In še zadnje obdobje, v katerem odsvetuje zaroko: med 14. oktobrom in 3. novembrom. Tedaj bo nastopilo naslednje letošnje obdobje retrogradnega Merkurja.

Nikar ne obupajte

Če boste vendarle v katerem od teh obdobjih zastavili ključno vprašanje in doživeli zavrnitev, Debbie polaga na srce, da se nikar ne ustrašite. Kajti oklevanje ali celo ne v odgovor bo po vsej verjetnosti posledica dejstva, da Venera in Merkur ne bosta na strani ljubezni in bi morda znova poskusili tedaj, ko se bodo zadeve na nebu umirile.

Če boste negotovo zrli v prstan ter skušali razumeti, zakaj ne čutite pričakovanega zanosa in oklevate z odgovorom, pa vam bo položaj planetov pomagal razumeti, kje tiči razlog za dvom. Ne ustrašite se torej odziva in verjemite, da se bodo zadeve tudi na čustvenem področju izboljšale.

Preberite še: Astrolog opozarja: V obdobju retrogradnega Merkurja ne počnite tega

Morda vas zanima tudi: Tri največje napake žensk, ki se po ločitvi podajo v svet zmenkov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)