6 resničnih zgodb o zarokah, ki se niso končale po pričakovanjih

Romantična snubitev gre lahko hitro po zlu.

30.5.2018 ob 4:30

zaroka_v_restavraciji_snubitev_par_ljubezen.jpg

Čeprav zaroka velja za enega najlepših in najbolj romantičnih trenutkov, ne gre vedno po načrtu. Na spletni strani Marieclaire so izbrali zgodbe o zarokah, ki so šle po zlu in so na spletu postale pravi hit. 

Jokal je in mi pel Bruna Marsa

Tri leta sva bila v zvezi, v kateri sem bila jaz tista, ki je plačevala vse račune. Odplačala sem celo njegov dolg, skrbela za red in čistočo v domu, celo shujšala sem, a na koncu me je prevaral. Razšla sva se.

Da bi zaključila v dobrih odnosih, sva še zadnjič odšla na večerjo in takrat me je zasnubil. Brez razmišljanja sem ga zavrnila, on pa je začel jokati in mi prepevati pesmi Bruna Marsa. Prepričana sem, da zdaj sovraži Bruna Marsa. Oh, pozabila sem dodati, da me je zasnubil s škatlico, v kateri ni bilo prstana.

Po snubitvi, sem moral preveriti, ali sva res zaročena

Sprehajala sva se po trgovini in se pogovarjala o tem, da glede na to, da so vsi najini prijatelji poročeni in da nekateri najini družinski člani že umirajo, da bi bilo morda dobro, da se poročiva.

Mimogrede sva se strinjala, da bi bilo to poletje idealno, saj je večina sorodnikov v še dobri kondiciji. Nato sva nadaljevala z nakupovanjem, kasneje, ko sem sedela doma na kavču, pa me je zadelo. Vprašal sem jo, ali to zdaj pomeni, da sva zaročena. Nekako sva prišla do zaključka, da sva.

Pretvarjala sem se, da me tišči na stranišče

V zadnjem letniku faksa sem hodila z nekaj let starejšim fantom. Nekega dne je prepričal mojo sostanovalko, da ga je spustila v stanovanje, kjer me je pričakal.

Po tleh je raztresel papirnate srčke, klečal je, v eni roki je imel šopek rož, v drugi pa prstan. V paniki sem rekla, da moram nujno na stranišče in poklicala sostanovalko, naj pride in ga spodi iz stanovanja. Od takrat nisem nikoli več govorila z njim.

V paniki pokimala, potem ga je pustila

Prijateljica je neodvisna ženska s kariero, stanovanjem in avtom. Hodila je z moškim, ki je bil prepričan, da imajo ženske svoje mesto doma, da skrbijo za dom in družino. Hotela ga je pustiti, ko je sredi polne restavracije pokleknil in jo zaprosil.

Vsi so strmeli vanju, ona je panično pokimala, ga objela, na uho pa mu šepnila: 'ne'. Do konca večera sta se pretvarjala, da je vse v najlepšem redu, kasneje pa sta se razšla.

zaroka_zarocni_prstan_poroka_nevesta_snubitev.jpg

Udarila me je

Žena pravi, da je bila moja snubitev naravnost travmatična izkušnja in da si želi, da bi jo zasnubil drugače.

Zgodilo se je, ko je bila v šestem mesecu nosečnosti. Živela sva v bednem stanovanju in nekega dne sem ji rekel, da se morava o nečem pogovoriti. Posedel sem jo in ji začel govoriti, da me nekaj v najini zvezi močno moti.

"Kot sam vidim stvari, je edini način, da rešiva to, da se poročiva." Mislila je, da jo hočem pustiti in jo pustiti samo z otrokom. Začela je jokati in me je celo udarila. Šele na to je privolila.

Nisem želela spati z njim, dokler se ni testiral

Bivši me je prevaral, a sva se odločila, da vseeno poskusiva znova. V tednu okoli valentinovega sem bila službeno odsotna in ko sem se vrnila, sem mu dejala, da nočem spati z njim, dokler se ne testira za spolno prenosljive bolezni.

Najprej je okleval, nato pa je pristal v test. Izkazalo je da je bil okužen s spolno prenosljivo boleznijo. Ves skesan je prišel k meni, vse priznal in jokal. Bila sem tako besna in mu rekla, da mi je uničil življenje in da če sem staknila to tudi jaz, da me je uničil tudi za vse druge.

V tistem je rekel, ali bi se v primeru, da sem okužena tudi jaz, poročila z njim. Verjetno ni potrebe, da še enkrat poudarim, da je bivši.

Avtorica: P. Pa. povzeto po Marieclaire.co.uk
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)