V Sloveniji: ženin se je na poroki napil, sledilo je nekaj zelo nenavadnega

Zgodilo se je pri nas, tako da ste bili morda celo zraven.

14.5.2018 ob 12:08

ThinkstockPhotos-948598006.jpg

Na porokah je veselo. Pije se in jé, občasno je alkohola celo preveč. Običajno preveč alkohola popijejo svatje, a očitno lahko tudi ženin pogleda pregloboko v kozarec. To se je zgodilo na poroki naše bralke Maje, ki si bo svoj poročni dan zaradi tega zapomnila do konca življenja. Čeprav so takrat tekle solze zaradi razočaranja, se danes Maja in njen skesani mož Simon, tej dogodivščini od srca nasmejita.

"Vse je potekalo točno tako, kot sem si zamislila. Vse je bilo popolno. Popolno vreme, super vzdušje, priprave so potekale brez zapletov. Niti v sanjah si nisem mislila, da bi se lahko moj poročni dan tako kmalu spremenil v pravi kaos.

Mož in njegov enojajčni dvojček, sta že med pripravami na obred zvrnila nekaj kratkih. Rekla sta, da za pogum.

A ženinovo nazdravljanje se je nadaljevalo tudi pred cerkvenim in po cerkvenem obredu. Ko je nastopil čas za fotografiranje je bil že pošteno opit, a se je vseeno dobro držal. Mislim, da ga je pokonci držala dobra volja in misel na dobro hrano, ki je sledila," nam zaupa Maja in nadaljuje, da je med večerjo vse delovalo dobro in pod kontrolo.

ThinkstockPhotos-696560866.jpg

"Mislil je, da je učinek alkohola po večerji že popustil, zato je s prijatelji spet začel nazdravljati. Tik preden bi mogla zaplesati svoj prvi ples kot mož in žena, pa ga je zmanjkalo.

Z izgovorom, da gre samo malo na zrak je šel ven in tam začel bruhati. Bruhal je in bruhal. Joj, nikoli ne bom pozabila tega. Obupana sem ga gledala in sploh nisem vedela, kaj naj storim. Svatje v dvorani niso imeli pojma, kaj se dogaja. Vem, da sem skrušena sedla na klop in jokala kot dež, njegov brat in prijatelji pa so ga odnesli v sobo v gostišču in ga vrgli pod tuš.

Ker še vedno ni prišel k sebi, svatje pa so čakali in se spraševali, kaj se dogaja, se je njegov enojajčni dvojček preoblekel v njegova oblačila in z mano zaplesal poročni ples. Za fotografije je z mano razrezal še poročno torto, a kaj kmalu je vsem postalo jasno, da to ni to," pove Maja.

Čeprav sta se trudila in skušala prepričati svate, da je vse v najlepšem redu, tistih, ki ju res dobro poznajo, nista preslepila. Nažgani ženin se je po dobri uri ohlajanja spravil k sebi in se s sklonjeno glavo vrnil na zabavo.

"Strašno ga je bilo sram. Slišal jih je z več strani in čeprav sem bila kar nekaj dni zelo jezna in slabe volje, sem mu s časoma oprostila. Ker ga je tako zelo pekla vest, je predlagal, da ponoviva poročno fotografiranje," je še dejala Maja in priznala, da večkrat pogledata fotografije s poroke in se iz srca nasmejita. 

Avtorica: P. Pa.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)