Nekdanja varuška razkrila, zakaj je zapustila družino Kardashian

Povedala je, da so bila to najlepša leta njenega življenja in da ima otroke neizmerno rada.

29.7.2022 ob 12:34 | Foto: Andrew Kelly/Reuters | Avtor: P. Pa.

Nekdanja varuška razkrila, zakaj je zapustila družino Kardashian

Kourtney Kardashian Barker je ostala brez varuške za Masona, Penelope in Reign. Leah Barr, ki je postala na družabnih omrežjih znana predvsem zato, ker je objavljala fotografije z otroki zvednice, je na Tik Toku pojasnila, zakaj je zapustila Kardahianove in razkrila, kako je bilo delati za slavno družino.

Ko je Barrova zapustila Kardashinova so se seveda pojavile najrazličnejše govorice o tem, da je med njimi prišlo do zamer, zato se je odločila, da pove, kaj se je v resnici zgodilo. »Rada bi šla naprej, ker še vedno dobivam komentarje na to temo. Ne delam več za družino, za katero sem delala prej, to pa preprosto zato, ker sem želela postati osebna asistentka, ona pa je že imela svojo asistentko,« je dejala Barrova. Ker si je želela napredovati in se ji je ponudila priložnost drugje, se je odločila, da jo izkoristi.

»To so bila najlepša leta mojega življenja. Res jih imam zelo rada in upam, da bodo za vedno v mojem življenju,« je odnos s Kardashianovimi komentirala Leah Barr. Dodala je še, da so se razšli brez zamer in da se lahko špekulacije na to temo kar končajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Barrova zdaj dela kot osebna asistentka prijatelju, ki že dolga leta dela na področju družabnih omrežij. Njeni sledilci so pomislili, da bi lahko delala za youtuberja Zana Hijazija, ki je že dolgo njen prijatelj. »Zgodilo se je, da je iskal osebnega asistenta, jaz pa sem iskala delo osebne asistantke,« je povedala o svojem novem delodajalcu in dodala, da se je vse poklopilo ob pravem času.

Med komentatorji se je oglasila tudi bivša punca Scotta Discika, s katerim ima Kourtney vse tri otroke, Amelia Hamlin. Zapisala je, da ima Leah zdaj končno življenje, Leah pa ji je odvnila, da jo pogreša.

Barrova je še razkrila, kako je prišlo do tega, da je postala varuška otrok zvezdnikov. »Pri meni je šlo nekoliko drugače, nisem šla preko agencije, ampak me je priporočil pastor, za katerega sem občasno delala. Družina, za katero sem delala takrat, se je preselila v Washington in Kourtney je iskala varuško. Imela sem razgovor in dobila službo.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Priznava, da delo varuške nikakor ni enostavno in da vzame res veliko časa. Dejala je še, da je izjemno hvaležna za vse izkušnje, ki jih je pridobila, ko je delala za Kardashianove. »Cel mesec sem premlevala in premišljevala o tem, ali sem se odločila pravilno, saj imam otroke neizmerno rada,« je še dejala.

Povzeto po portalu YourTango.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)