Novi fant Kim Kardashian in njegov seznam slavnih bivših deklet

Svet se ne more načuditi novici, da se je 40-letna Kim Kardashian zaljubila v 12 let mlajšega Peta Davidsona.

24.11.2021 ob 5:15 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: E. N.

Novi fant Kim Kardashian in njegov seznam slavnih bivših deklet

Če vsaj malo spremljamo svet slavnih, lahko vsak dan beremo o novih razhodih in sveže začetih razmerjih. V zadnjem letu je s svojim mnogo pozornosti pritegnila Meghan Fox, ki je svojega dolgoletnega moža zapustila za mlajšega Machine Gun Kellyja, priča smo bili ponovni združitvi Jennfer Lopez in Bena Afflecka, Kourtney Kardashian pa se je zaročila z rockerjem Travisom Barkerjem … In ko smo ravno pri Kardashianovih, seveda ne moremo mimo ločitve Kim in Kanyeja. A kot kaže, je slednja razhod od slavnega rapperja že malce prebolela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RODEO BREAK (@rodeobreak)

V teh dneh se namreč ogromno piše o novem razmerju Kim Kardashian, ki naj bi se začelo, ko je nedavno gostovala v oddaji SNL. V enem izmed skečev je namreč sodelovala tudi z ikoničnim komikom Pete Davidsonom, ki je znan po svojih romancah s samimi zvezdniškimi lepoticami. Odigrala sta vlogi Jasmine in Aladdina ter se pri tem vidno zabavala, očitno pa je med njima takrat tudi v resnici preskočila iskrica. Paparaci so ju namreč skupaj ujeli tudi v tednih po snemanju oddaje. Vrstili so se zmenki na sprehodih, večerjah, pri Kris in celo v zabaviščnem parku. Najprej je kazalo, da gre le za prijateljstvo, v medijih pa se je hitro začelo šušljati, da gre pravzaprav za čisto pravo romanco. Viri blizu starlete so novico kmalu tudi potrdili in sedaj naj bi bilo uradno – Kim in Pete sta par.

Marsikdo novopečenih zaljubljencev niti v sanjah ne bi povezal skupaj in mnogi se sprašujejo, kaj tako različni osebi vidita ena na drugi. A v resnici se to, da je Pete očaral znano lepotico, ni zgodilo prvič. Njegov seznam nekdanjih deklet je dolg, med njimi pa lahko najdemo pevko Ariano Grande, igralki Kate Beckinsale in Margaret Qualley, supermanekenko Kaio Gerber ter zvezdnico serije Bridgerton Phoebe Dynevor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margaret Qualley (@margaretqualley)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD (@phoebedynevor)

Kaj pa je očaralo Kim Kardashian? Morda dejstvo, da Pete v hollywoodskem svetu velja za velikega posebneža. V enem izmed svojih intervjujev je na primer dejal, da je, ko spozna novo dekle, takoj izjemno iskren. »Že, ko jih spoznam, povem, da sem nor. Zaupam jim vse svoje težave, naštejem svoje psihoterapevte,« je povedal. »To je lahko za nekatere preveč, drugim pa se to zdi pozitivno in so nad iskrenostjo navdušene.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavor Flav (@flavorflavofficial)

Kim več kot očitno sodi v drugo skupino, saj naj bi se ob Petu neizmerno zabavala in bila ves čas nasmejana. Kako se bo razmerje razvilo, ne moremo vedeti, gotovo pa bomo o njima v prihajajočih dneh še veliko prebrali. Ker ločitveni postopek Kim še ni zaključen, naj bi se z Davidsonom dogovorila, da bosta odnos stopnjevala počasi. Okoli njunega razmerja pa že obstaja tudi precej glasna teorija zarote, ki trdi, da je vse skupaj le zrežirano, da bi pozornost medijev in ljudi odvrnili od nedavnega škandala s Travisom Scottom, kjer je na njegovem koncertu umrlo več kot 10 udeležencev. »Družina Kardashian bo naredila vse, da opere svoje ime po nezaslišanih dogodkih, ki jih je zagrešil fant Kylie Jenner,« so prepričani mnogi uporabniki socialnih omrežji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Straight BARS Rap & Hip-Hop (@straight.bars)

Preberite še: Izbrani povabljenci intimnega koncerta, ki ga je Adele priredila nad hollywoodskimi griči (FOTO)

Morda vas zanima tudi: Sarah Jessica Parker: Vem, kako sem videti. Nimam izbire. Kaj naj naredim? Ustavim staranje? Izginem?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)