Kim Kardashian: solze zaradi erotičnih posnetkov

Kim Kardashian je tokrat zaradi seksi posnetkov jokala od sreče.

29.4.2022 ob 9:21 | Foto: Profimedia, Instagram | Avtor: M. FL.

Kim Kardashian: solze zaradi erotičnih posnetkov

V eni od zadnjih epizod oddaje The Kardashians se je Kim Kardashian čutveno odzvala na dejanje njenega bivšega soproga Kanyeja Westa, ki ji je predal erotične spominke iz razmerja Kim in Raya J. Kot je povedal Kanye, mu je sporno gradivo izročil Ray sam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rap/Hip-Hop News

Zvezdnico resničnostnih oddaj naj tako ne bi več preganjali pikantni filmčki, ki so nastali v zvezi z Rayem in je en od njih v javnost prišel leta 2007 ter seveda zbudil veliko zanimanja.

"Pridobil in izročil mi je vse erotične posnetke," je čustvena Kim v solzah povedala mami Kris Jenner, sestri Khloe Kardashian ter drugim zbranim.

Razumljivo je to za Kim veliko olajšanje, saj je nad njo vedno visela grožnja, da bi v javnost prišli še drugi: "Vem, da je Kanye storil to zame, a to je storil tudi za najine otroke," je še dejala .

"Hočem jih zavarovati kolikor jih le morem. In če to lahko storim, če to lahko stori Kanye vem, da se bova potrudila oba. Res sem ganjena zaradi tega."

Kim in Kanye imata skupaj štiri otroke: North West, ki šteje osem let, dve leti mlajšega Sainta Westa, štirletno Chicago West in najmlajšega, dvoletnega sina Psalma Westa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mixedish_Fam (@mixedish_family)

Kanye je zagotovil, da za disk, na katerem so spravljeni, ni plačal ničesar, je pa dejal, da ne bo dopustil, da bi njega in njegovo bivšo še kdo kdaj izsiljeval.

A morda zadeve vendarle niso tako spodbudne. Ray J je namreč izročitev posnetkov Kanyeju že zanikal in oba s Kim označil za lažnivca:

"Scena je popolnoma zaigrana. West od mene ni dobil posnetkov. Ne morem jima dovoliti, da bi to počela. Kako neresnično," je J vse skupaj komentiral na instagram profilu The Shade room.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom)

Povzeto po portalih Page six in The Brag Media

Preberite še: Kdo je hrvaški arhitekt, nad katerim so navdušene celo sestre Kardashian?

Morda vas zanima tudi: Užaljena Kim Kardashian: Zlobne besede, s katerimi me najbolj prizadene hči


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)