Kaja Vidmar in Šime Versaljko: to je resnica o njuni ljubezni

Prekinila sta molk. Lepa Slovenka je povedala, da je bila ljubezen na prvi pogled.

4.8.2022 ob 11:30 | Foto: Kaja Vidmar/Instagram | Avtor: P. Pa.

Kaja Vidmar in Šime Versaljko: to je resnica o njuni ljubezni

Slovenska lepotica Kaja Vidmar in nogometaš Šime Versaljko veljata za najbolj oblegan par pri naših južnih sosedih. Po mesecih ugibanja, sta mada zaljubljenca zdaj končno javno obelodanila svojo zvezo in ponosno pokazala, kako lepo družino sta si ustvarila. Prve uradne družinske fotografije krasijo naslovnico hrvaške revije. V intervjuju pa je Kaja razkrila, kako sta se zaljubila in kakšen oče je njen Šime.

Ko je v javnosti odjeknilo, da je nogometaš Šime našel srečo v objemu Slovenke, je med hrvaškimi mediji završalo. »Medijska pozornost res ni nekaj, kar si želim, a je del posla, s katerim se jaz in Šime ukvarjava. Me ne moti, a moti me, da ko se umakneva, si začejo izmišljevati zgodbe, samo zato, ker se ne odzoveva,« je dejala in dodala, da ni nikomur dolžna odgovarjati na vsako vprašanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

»Novice, ki so bile napisane so bile napisane na grd način, samo zato, da se brale. Bolj kot je grdo, bolj ljudi zanima. Javnost ne pozna resnice, javnost ne pozna najinega življenja, ljubezni in družine. Javnost si je ustvarila sliko najinega odnosa, da bi se zgodba dobro prodala, a najina zgodba je povsem drugačna. Ta zgodba je najina, to življenje je najino, midva ga čuvava in ljubiva« je dejala Kaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Podrobnosti začetka njune zveze ni razkrila, je pa povedala, da ni verjela v ljubezen na prvi pogled, dokler ni spoznala Hrvata. »To je bila usoda. Imava isto energijo, podoben karakter, vse to naju povezuje,« je dejala.

O nogometašu je dejala, da sta mu otroka, iz prejšnje zveze ima še sina Bruna, zelo pomembna. »Daje jima ljubezen, srečo, veselje, med njimi je posebna vez. Ko se igra z njima, je kot majhen deček. Vedno, ko k nam pride Bruno, se igramo 24 ur na dan. Njegova otroška soba je vedno polna smeha in zabave. Ponosna sem nanj, res me je presenetilo, kako dobro se znajde in kako dobro zna z dojenčico.«

In kdo sploh je Kaja Vidmar, lepotica, ki je osvojila nogometaša?

Kaja je igralka, manekenka in vplivnica. Leta 2019 je krasila naslovnico Playboya. Videli smo jo lahko tudi v videospotu Challe Salleta. Igrala je tudi v seriji Moji, tvoji, najini.

Bila je ena izmed zvezdnic, ki je bila izbrana za plesanje v šovu Zvezde plešejo 2020, a je bil šov zaradi koronavirusa prekinjen, še preden se je dobro začel. Kaja se je v šovu zavrtela le enkrat, čez nekaj mesecev je spakirala kovčke in se podala novim dogodivščinam naproti. Preselila se je v Madrid. Takrat je dejala, da se je preselila k svojemu srčnemu izbrancu in da namerava tam oblikovati svojo kolekcijo oblačil.  Ustvarila je znamko Clue in na spletu prodajala unikaten nakit in torbe. 

Srečna družinica je zdaj Madrid že zapustila. Poletne dni so preživeli na hrvaški obali, zdaj pa jih čaka nova selitev, saj je Versaljko podpisal pogodbo z grškim klubom Olympiakos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

Preberite še: Koga ljubi Goran Dragić?

Morda vas zanima tudi:  Zala Đurić zaročena? Razkrivamo podrobnosti o njenem srčnem izbrancu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)