Zibali bosta kar dve nekdanji mis Slovenije, ki sta se odselili v tujino

Letošnje leto je bilo plodno in polno ljubezni tudi za dve nekdanji slovenski misici. Ena bo zibala prvič, druga pa pričakuje drugega otroka.

22.12.2018 ob 8:59

sanja_grohar_iris_mulej_mis_slovenije_noseca_dojencek_poroka_sin_hcerka_otrok.jpg

Prvo so kot mis Slovenije okronali leta 2005, drugo pa leta 2006, takrat, ko je podelitve nazivov najlepše v državi še spremljala vsa Slovenija. In kje sta danes? V tujini in v blaženem stanju. V 2019 bosta zibali Sanja Grohar in Iris Mulej!

Za Sanjo Grohar je res čarobno leto, saj sta z Matejem Kovičem poleti stopila pred oltar, prav na poroki pa sta gostom naznanila tudi, da bosta januarja zibala. Par sicer živi v Londonu, kjer sta si uredila dom, kamor bosta ob skoku v 2019 pozdravila tudi sinka!

Te dni pa je veselo novico delila tudi Iris Mulej. Mamica dvoletne Isabelle z zaročencem Amirjem Barčićem že nekaj časa živi v Budvi, družinica pa se bo še za enega člana povečala spomladi. Par se je sicer zaročil letos poleti – kot predčasno rojstnodnevno darilo za njen 37. rojstni dan! Čestitamo obema družinicama!

Avtor: M. M.
Foto: Instagram

PREBERITE ŠE: Ta slovenka je uspela s pisanjem bloga za starše in ustanovila Mami blogerke ALI Izpoved slovenske mamice: veganstvo, nosečnost in tabuji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)