VIDEO: Tako čudovito je Sanja Grohar izvedela za spol otroka

Blogerka Sanja Grohar, ki bo kmalu postala mamica je razkrila, na kakšen način sta z Matejem izvedela za spol otroka.

19.9.2018 ob 7:20

Sanja_grohar_baby_shower.jpg

Razkritje spola otroka je bilo istočasno presenečenje za Sanjo, bodočega očka Mateja ter vse njune sorodnike in prijatelje, saj sta organizirala Zabavo za razkritje spola otroka (t. i. Gender Reveal party).

Sanja je na svojem blogu razkrila, kako sta vse skupaj izpeljala in nam se zdi ideja fantastična ...

"Zabave za razkritje spola otroka so bolj pogoste v ZDA kot v EU. Takoj, ko sem videla par idej na spletu, sem vedela, da si želim izpejati Gender Reveal," piše Sanja in pove, da se je vse skupaj začelo z nakupom modrih in roza konfetov z dimom.

 "Na dan ultrazvokasva sva prosila zdravnika naj nama spol otroka zamolči in ga napiše na list papirja. Ko sva prispela v Slovenijo, je Matej prosil prijatelja Blaža, da naj mu na podlagi zdravnikovega pisma pripravi konfete v pravi barvi."

Pri okraševanju hiše je Sanji pomagala sestra Tijana, imeli pa so celo torto, ki je bila znotraj pol modra in pol roza. Zvečer so se vsi zbrali na vrtu, Sanja in Matej sta vzela v roke konfete, nato pa se je začelo odštevanje ... Ko je počilo, je bilo jasno, da pričakujeta dečka.

Oglejte si video tega čustvenega dogodka:

 

"Ko sem zagledala modre konfete in dim sem bila polna čustev. Ne vem zakaj, ampak popolnoma sem bila presenečena. Ta trenutek je bil tako poseben, vsi smo začeli jokati," je še razkrila Sanja in dodala, da komaj čakata mesec januar, ko bosta fantka spoznala v živo.

Sanja Grohar in Matej Kovič sta svojo šest letno zvezo s slovesnimi zaobljubami okronala zadnjo avgustovsko soboto, zdaj pa je na dan prišel še videoposnetek:

Pripravila: S. S.
Foto: instagram

Preberite še: "1000 ljudi je v ljubljanskih Križankah jokalo, vključno s predsednikom držav" (ganljiv zapis Rebeke Dremelj) ali pa Nesramno rojstnodnevno voščilo sestre Meghan Markle princu Harryju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)