Zapomni si jih! To so imena, ki prihajajo na sceno

Pogumno in odločno stopajo po začrtani poti do uspeha in svetovne slave.

3.9.2017 ob 4:55

micna_ellie_GettyImages-598742540.jpg

Ste že slišali za manekenki Barbie Ferreire, Palomo Elsesser, glasbenico Kelsey Lu ali blogerko Kimberly Drew? Še ne? Nič zato, gotovo še boste. Spletna stran Teen Vogue navaja, da bodo ti mladi posamezniki kmalu postali prave ikone. 

Barbie Ferreire, 20-letna manekenka

"Mladi se učijo in absorbirajo vse, kar vidijo. V kolikor vidijo le obraze, ki predstavljajo modno in lepotno industrijo, ne bodo dojeli, česa vse so zmožni," je dejala mlada manekenka, ki glasno zagovarja in spodbuja, da morajo biti v modnem svetu predstavljene vse oblike in velikosti. Lepotica je krasila že mnoge naslovnice, med temi so francoska Grazia, Nylon, Teen Vogue in i-D. Sodelovala je tudi pri različnih kampanjah, znana pa je predvsem po tem, da ne dovoli retuširanja svojih fotografij.

V svet, v katerem večina teži k popolnosti, želi vnesti realnost in pokazati, da je moda različnih oblik. "Želim dokazati in pokazati, da so lahko tudi ženske z oblinami šik in elegantne. Kreacije visoke mode lahko nosim enako dobro kot ženske s konfekcijsko številko 0, zakaj me potem ne bi v tem tudi fotografirali," pravi Barbie.

the beautiful @palomija n I in @teenvogue ✨✨????????@julia_noni

A post shared by bobby knocks / barbie ferreira (@barbienox) on

Paloma Elsesser, 25-letna manekenka

Eksotična lepotica je več kot manekenka. Je manekenka za močnejše postave, afriških in latinskih korenin, ki je zasijala na Instagramu. Paloma pooseblja vse tisto, kar predstavlja pozitiven pogled na telo. Želi si, da bi čez petdeset let lahko pogledala nazaj in rekla, da je je naredila največ, kar se je dalo, da bi bili opaženi tudi tisti, ki so pogosto spregledani.

basking in frida's greatness ~

A post shared by Paloma Elsesser (@palomija) on

Kelsey Lu, 28-letna glasbenica

Čeprav verjetno zanjo še niste slišali, ste zagotovo že slišali njeno glasbo. Sodelovala je z Blood Orange, Lady Gaga in Wet. Njen glas je mogoče slišati tudi na zadnjem albumu pevke SolangeInterlude: This Moment. Kelsey je odrasla v skupnosti jehovih prič in se izobraževala na umetniški univerzi, kjer je igrala čelo. "Drži svoj kompas in ga ne izpusti iz rok. Resnična svoboda je v tvojih rokah, zato raje prevzemi odgovornost," je dejala umetnica, ki najraje sliši na vzdevek Lu.

Kimberly Drew, 27-letna strokovnjakinja za družabna omrežja

Na sceno je Kimberly udarila z blogom Museum Mammy, zdaj pa je odgovorna za pojavljanje Metropolitanskega muzeja na družabnih omrežjih. Družabna omrežja so zanjo povezovalno orodje, preko katerih se namerava tudi v preteklosti povezovati, izmenjevati ideje in ustvarjati boljši svet.

In my happiest place with @naomishimada ???? Congrats @zoe.whitley !!!! #SoulofANation

A post shared by kimberly not kim (@museummammy) on

Tyler Ford, 26-letni pisatelj in govorec

Mladenič je zaslovel kot pisec, govorec, aktivist in zagovornih trans skupnosti. Znan je tudi po svojem drugačnem modnem slogu, pojavnosti na internetu in prijateljih v visokih krogih. Pravi, da je počaščen, da nanj gledajo kot bodočo ikono, a se ne obremenjuje s tem, kakšna bo njegova zapuščina. "Bolj sem osredotočen na to, kaj delam zdaj, ko sem tu."

Ellie Bamber, 20-letna igralka

Mlado igralko smo lahko že opazili na malih zaslonih v serijah Pride in Prejudice, Zombies in psihološkem trilerju Noctural Animals. Britanka je, preden je zaigrala pred kamero, igrala v teatru. Trenutno dela na projektu Taipei, s katerim upa, da bo ljudi spomnila na to, kakšno je bilo življenje pred družabnimi omrežji. "Upam, da se bodo spomnili na tradicionalno romanco in povezavo, ki nastane, ko dva skupaj preživljata čas brez elektronike ali drugih substanc."

Red date

A post shared by Ellie Bamber (@elliebamber_) on

Halima Aden, 19-letna manekenka

Temnopolta manekenka je bila rojena v Keniji, pri šestih letih pa se je z družino preselila v Združene države in je svojo kariero pričela pred približno letom dni. "Nikoli si nisem mislila, da bi lahko ženska, ki nosi hidžab postala manekenka." Trenutno študira na univerzi v Minnesoti. Pravi, da je bila srečna in ponosna, ko je prvič nadela tradicionalno muslimansko pokrivalo, a se ga je v šoli, ko so jo zaradi tega zbadali, začela sramovati. Leta 2016 je tekmovala za Miss Minnesote, takrat so se ji odprla vrata v modni svet. Sprehodila se je tudi po modni pisti na newyorškem tednu mode.

Selah Marley, 28-letna manekenka

Kljub temu, da v višino meri le 160, je Selah živi dokaz, da manekenstvo ni rezervirano le za visoke in suhljate postave. Njena mama je pevka Lauryn Hill, ki jo je naučila, da lahko premaga vse strahove in omejitve. Sprehodila se je že po modni pisti na reviji Chanela, sodelovala pa je tudi v kampanji za Calvin Klein.

Ekaterina Samsonov, 14-letna igralka

Že pri rosnih letih je pričela z manekenstvom, igra pa je le nadaljevanje tega. Pojavila se je v kampanjah za DNKY, H&M in Gap. Prvič je zaigrala v filmu Anesthesia, film You Were Never Really Here pa je v Canessu požel stoječe ovacije. Ekaterina je odločena, da bo nadaljevala s svojo igralsko potjo, saj pravi, da je to zanjo najboljši občutek.

Thank you @teenvogue @julia_noni #ekaterinasamsonov #teenvogue #theiconissue #ywnrh #youwereneverreallyhere

A post shared by Ekaterina Samsonov (@ekatsamsonov) on

Avtorica: P. Pa.
Foto: GettyImages, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)