LJFW: Trije obrazi, katerim se obeta izjemna manekenska kariera

Obetavni modeli na ljubljanskem tednu mode.

17.9.2016 ob 6:00

lj_ajda_samec_nas.jpg

Jutri, v nedeljo 18. septembra, se bo v Ljubljani začel ljubljanski teden mode (LJFW), kjer si bomo lahko ogledali aktualne kolekcije slovenskih modnih oblikovalcev. Teden mode bo namreč prvič pri nas oblikovalcev ponudil možnost predstavitve see now – buy now kolekcij.

Na dolgi pisti hotela Slon se bodo sprehajali manekeni agencije Immortal Models, med njimi pa v agenciji izpostavljajo tri obraze, za katere pravijo, da je pred njimi zagotovo uspešna manekenska kariera.

Obetavni modeli LJFW

Ajda Samec je osemnajstletnica, ki se že od svojega štirinajstega leta posveča manekenstvu. Zaradi šole ni mogla odpotovati v tujino, zato pa je po končani maturi pripravljena, da osvoji modni svet. plavolasa Ljubljančanka meri v višino zavidljivih 180 centimetrov in se lahko pohvali z enimi najdaljših nog na domači manekenski sceni. Zanjo se že dlje časa zanimajo prestižne tuje agencije, ki že nestrpno čakajo njen prihod.

Pia Bernjak je komaj šestnajstletna gimnazijka iz Grosuplja. Aktivna odbojkarica je našla novo strast v manekenstvu, h kateremu jo je spodbudila njena matična agencija Immortal Models. Kljub rosnim letom je zelo samozavestna pred objektivom in na modnih pisti, fotografi pa ne skoparijo s komplimenti in ji napovedujejo bleščečo kariero, ki jo je začela prav na ljubljanskem tednu mode aprila letos.

Domen Novak je eden tistih izmed dveh slovenskih mladeničev, ki se lahko pohvali s sprejemom v eno najboljših agencij na svetu – italijanski D'management. Nekdaj nadobuden košarkar je košarkarski parket zamenjal za manekenskega, na katerem se vsaj tako dobro znajde, kot pod košem. Devetnajst letni in 189 centimetrov visoki mladenič obvlada beatboxing in s svojo komunikativnostjo hitro poskrbi za dobro voljo.

Vse o dogajanju na LJFW spremljaj na našem portalu ter na naših Facebook in Instragram straneh.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Tasos Anestis, Urša Premik


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)