FOTO: Vplivni milenijci predstavili kolekcijo Dolce&Gabbana

Med manekeni tudi otroci svetovnih zvezdnikov.

17.1.2017 ob 1:25

dolce_naslovna.jpg

Modna oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana očitno prisegata na generacijo milenijcev. Po tem, ko sta jih povabila v prvo vrsto med občinstvo njune revije ženske kolekcije, so se ti sedaj sprehodili v vlogi manekenov moške kolekcije.

Kolekcijo moške mode za jesen/zima 2017-18 je znamka Dolce&Gabbana predstavila na milanskem tednu mode. Revijo je odprl Cameron Dallas, ki je s 17,4 milijona sledilcev na Instagramu in 5,2 milijona na YouTubu, prava senzacija med mladimi. Dallas ima na Netflixu tudi svojo oddajo Chasing Cameron.

AP_Pictures-20170114150005-39471300.jpg

Poleg Camerona so se na brvi sprehodili še sinovi Cindy Crawford, Presley Gerber, Juda Lawa, Rafferty Law, Pamele Anderson, Brandon Thomas Lee, vnuk Boba Dylana, Levi Dylan, in pa prav tako izjemno znana med mladimi Lucky Blue Smith ter Luka Sabbat.

Na reviji so bile tudi ženske predstavnice generacije milenijcev in sicer hči Lionela Richieja, Sofia Richie, hčerki Sylvestera Stallonea, Sistine in Sophia Stallone. In pa sestre Luckyja Bluea Smitha, Daisy Clementine, Pyper America in Starlie Cheyenne, nekdanje dekle Brooklyna Beckhama, Sonia Ben Ammar, blogerka Caroline Daur, model Yumi Dondo in sestra Suki Waterhouse, Immy Waterhouse.

In zakaj takšen izbor modelov? Tema revije je bila kraljevski kri, veliko vsega, od razkošja do zlata, je v predstavljeni kolekciji, modni kritiki pa se sprašujejo, zakaj so toliko truda vložili v iskanje slavnih imen, namesto, da bi se posvetili celostnemu videzu kolekcije. Po njihovem mnenju je ta namreč preveč kaotična. Pa vam, je všeč?

Avtorica: Da. M. 
Foto: Imaxtree, AP


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)