VIDEO: Besede Selene Gomez, ki so v oči mnogih priklicale solze

V sebi sem bila zlomljena, je povedala pevka in igralka.

22.11.2016 ob 9:10

selena_Reuters_micna.jpg

Ko je bila  Selena Gomez v nedeljo na podelitvi ameriških glasbenih nagrad (American Music Awards (AMA)) okronana za najboljšo izvajalko v kategoriji pop/ rock, je zbrane v dvorani počastila z ganljivim govorom.

Več zanimivosti iz sveta znanih poiščite na Facebooku.  

Po rehabilitaciji, na kateri se je soočila in borila z depresijo ter tesnobnostjo, se je prav na omenjenem spektaklu po daljšem premoru prvič pojavila v javnosti in v govoru, ki je v oči mnogih zbranih priklical solze, vsem svojim oboževalcem razkrila svoje notranje bitke ter jim svetovala, naj nikoli ne pozabijo skrbeti zase. 

--> Utrinke z rdeče preproge glasbenih nagrad, najdete tukaj!

"Ko sem pred dvema letoma stala na tem odru, sem bila v resnici prvič povsem odkrita do vas," je povedala Selena. "Menim, da ne bom pretiravala, če bom dejala, da je velika večina o mojem življenju vedela praktično vse, pa če mi je to bilo všeč, ali ne. Zato sem se morala umakniti. Kajti čeprav sem res imela vse, sem bila v sebi povsem zlomljena in uničena. To sem skrivala, saj vas nisem želela pustiti na cedilu. A na cedilu sem pustila sebe." 

"Na instagramu nočem videti vaših teles. Videti hočem, kaj se skriva v vaših srcih," je dejala in dodala: "Čudoviti ste, a vedite, da če se kdaj zlomite, ni treba, da zlomljeni tudi ostanete."

--> Preberite še: Tako popolni, da je že kičasto. Kaj se skriva za popolnostjo na Facebooku?

Sama je pri tem najboljši zgled, saj se je pevka in igralka, ki ima na Instagramu 100 milijonov sledilcev, avgusta letos odločila za zdravljenje in je svojemu zdravju in počutju v prid odpovedala 34 nastopov tedanje turneje Revival world tour

Leta 2014 je na istem prizorišču, torej na podelitvi AMA, prvič po razhodu s tedaj že bivšim fantom Justinim Biberjem javnosti razkrila srce in na odru so jo premagale solze. Prav na ta dogodek so se nanašale njene besede o popolni odkritosti do svojih oboževalcev, s katerimi je začela letošnji govor.

Avtorica: M. F.
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)