Ta neprijetnost je Amando Seyfried doletela pri snemanju filma Mamma Mia

Amanda Seyfried, ki v filmu Mamma Mia uprizarja Sophie, je bila zaradi snemanja drugega dela glasbene komedije deležna male zakonske krize.

29.7.2018 ob 4:03

amanda_seyfried_portret_micna.jpg

Ljubitelji švedske skupine ABBA, belih plaž in romantičnih komediji so končno dočakali nadaljevanje filma Mamma Mia, ki je s podnaslovom Here We Go Again (Spet začenja se), prišel tudi v naša kina. Ob romantični zgodbi, zanimivih likih, takšnih in drugačnih zapletih ter nepozabnih melodijah prav nihče ni pomislil na nič kaj prijetno podrobnost: 

Glavna igralka Amanda Seyfried, ki upodablja simpatično Sophie, je bila namreč primorana nastopiti z Dominicom Cooperjem, ki v prvem delu filma igra njenega fanta in v nadaljevanju soproga Skya.

Zadeva ne bi bila sporna, če Amanda in Dominic v preteklosti ne bi bila tudi v resnici parček. Zaljubila sta se med snemanjem prvega dela Mamma Mie, bila v zvezi približno tri leta in Amanda je tedaj za People povedala, da sta noro zaljubljena in da je bila zato vloga Sophie zanjo povsem preprosta: "Ni se težko pred kamerami poljubljati z nekom, ki ga ljubiš. Včasih naju je res povsem zaneslo."

A stvari so se v desetih letih spremenile. Amanda in Dominic sta se med tem, ko so ugansnile in se znova prižgale kamere razšla, ona je zavetje poiskala v objemu igralca Thomasa Sadoskija, se z njim poročila in ustvarila družino.

Ko so torej snovalci nadaljevanja muzikala glavno vlogo ponudili Amandi, se njen soprog ob dejstvu, da bo zaigrala ob bivši ljubezni, ni počutil najbolj prijetno.

"Razumem ga. Znam se postaviti v njegovo kožo in ne bi mi bilo prijetno, če bi se bil on primoran družiti s katero od svojih bivših ter z njo snemati romantične prizore. Mislim, da je prepričan, da je Dominic še vedno zaljubljen vame. Po svoje se mi to zdi simpatično. Bolj mi je všeč, da je malo ljubosumen, kot če bi mu bilo čisto vseeno," je tedaj igralka povedala za The Mirror.

Tudi fotografije Amande, ki jih je Dominic objavljal na svojem Instagramu so zagotovo prilile malo olja na ogenj. Vse v korist filma, seveda, pa vseeno…

Avtorica: M. FL., povzeto po pisanju avstralske izdaje Cosmopolitan
Foto: Reurters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)