Slabe navade, na katere ste v resnici lahko ponosni

Čeprav vam jih prijatelji večkrat očitajo ali celo zamerijo.

1.3.2018 ob 8:00

lastnosti_micna.jpg

Dejstvo je, da imamo vsi napake in da nihče ni popoln. Drži tudi, da so nekatere napake bolj moteče od drugih. A tiste, ki gredo vašim prijateljem najbolj na živce, v resnici razkrivajo vaše na, prvi pogled nevidne kvalitete. Tako vsaj pravi znanost. Na katere ste lahko upravičeno ponosni?

Vedno zamujate

Znanstveniki trdijo, da ste po naravi super optimistični. Kajti prav presenetljivo je, kako si, ne glede na to, da vas nekdo nekje čaka, vedno vzamete veliko časa, preden se končno odpravite na srečanje, zabavo, predstavo. V svojem pozitivnem pogledu na svet (upravičeno) verjamete, da vam bodo vse odpustili. Ste namreč utelešen optimizem in se nikoli ne predate.

Težko sprejemate odločitve

Težko se odločite med dvema oblekama, kaj šele med dvema možnostima za potovanje. Oklevate in oklevate, tisočkrat si premislite, druge spravljate v obup, a prav zato ste, po mnenju znanosti, strpni do drugih in odprti za drugačna mnenja. Kar v resnici ni slabo, kajne?

Neurejeni ste

Vaša miza je neurejena, vaša omara prav tako. V stanovanju se še sami komaj znajdete. To nakazuje, da ste pogumni in spontani, ter zato v družbi priljubljeni. Pojdite se na zabavo, ni vam treba prej pospravljati.

Hitro je mogoče zmotiti vašo pozornost

Saj veste: nekje na polovici dela se prenehate ukvarjati s pomivalnim strojem, kajti spomnili ste se, da morate poklicati prijateljico. Res je, dela velikokrat ne opravite do konca, a kdo bi vam zameril, da ste tako navdušeni nad vsem, kar vas obdaja, da le stežka ostanete osredotočeni. Zanima vas toliko stvari ter ničesar nočete zamuditi, z vami zato ni nikoli dolgočasno.

Z opravili odlašate do zadnjega trenutka

Prav zanimivo je, kako zlahka odlašate z nalogami, ki so se že dodobra nakopičile. Slabo? Morda, a tudi dobro. Kajti po naravi ste inovativni, na moč kreativni in prav nič dolgočasni. Najbolje bi se znašli v umetniških vodah, a tudi če se vanje ne boste podali, boste ostali posebni in za večino čudoviti.

Ste takooo leni

Saj ni res, da vam delo ne diši, le več energije namenjate razmišljanju. Kot zatrjuje znanost, je lenoba znak visoke inteligence. Tisti, ki se z njo ne morejo pohvaliti, morajo za mentalno stimulacijo ostati aktivni. A ne vi. Vi lahko v nedogled sedite in razmišljate. Vaše misli so vaše igrišče.

Pretirano dramatizirate

Niste hladni, niste zadržani in ni vas strah ali sram pokazati tistega, kar čutite ter povedati, kaj mislite. Drugi pravijo, da ste kraljica drame, a vi le čutite. In to globoko. Druženje z vami je kot vožnja z vrtiljakom. Polna vzponov in padcev, vedno pa zabavna. Le kdo bi si upal trditi, da je to slabo?

Avtorica: M. FL., povzeto po pisanju portala Man Repeller
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)