Poročna obleka, ki je obnorela Instagram

Z eno besedo bi lahko rekli, da je pravljična.

30.11.2017 ob 8:35

nevesta_micna.jpg

Ne glede na to, ali se pripravljaš na dan, ko bosta z dragim izmenjala prstana ali si le kar tako rada ogleduješ vse, kar je povezano s poroko, Instagram te nikoli ne razočara.

Na njem objavljene fotografije te popeljejo med cvetlične aranžmaje, lepe pogrinjke, čudovite apartmaje, ki so namenjeni mladoporočencem in seveda v svet poročnih oblek.

Prav med slednjimi obstaja ena, ki je pritegnila daleč največ pozornosti vseh uporabnikov tega spletnega omrežja.

Fotografije, na katerih je Ithan Azzahra, nevesta iz daljne Indonezije, so namreč sprožile pravo poplavo všečkov. Očarljiva mladenka jih je prejela kar 167.000 in tako prekosila svetovne zvezdnice, ki so prizore s srečnega dogodka delile na Instagramu.

A post shared by Ivan Gunawan (@ivan_gunawan) on

Obleko je oblikoval kreator Ivan Gunawan in spominja na bogate krinoline princesk iz Disneyjevih risank, zato ni presenetljivo, da je deležna tolikšne pozornosti.

Tisto, kar je na njej res posebnega, pa so detajli: z biseri okrašen životec, valovi tila, dolga vlečka in čudovite, prelivajoče se barve. Azzahra je celoten videz dopolnila s tiaro in  lepimi visečimi uhani, ki bi si jih nedvomno z veseljem nadela tudi vojvodinja Cambriška.

A post shared by Ivan Gunawan (@ivan_gunawan) on

Ženin prav tako ni razočaral. V beli opravi z rožnatimi detajli se je povsem skladal s svojo izbranko in spominjal na princa iz pravljice.

A post shared by Ivan Gunawan (@ivan_gunawan) on

Avtorica: M. FL.
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)