Nasveti dekleta, ki služi z Instagramom

22-letnica, ki je uspela na družabnem omrežju, odsvetuje uporabo filtrov in hashtagov.

3.5.2017 ob 5:40

sjana.jpg

Avstralka Sjana Earp je pri svojih 22 letih ena izmed tistih, ki se lahko pohvali, da z vsako objavo na Instagramu zasluži približno 15 tisoč dolarjev. S fotografijami, ki jih ustvarja na čudovitih lokacijah širom sveta, je pritegnila tudi pozornost agencije, ki jo je pred tremi leti vzela pod okrilje in ji pomagala, da je pri svojem objavljanju še bolj uspešna in dobičkonosna.

Sama sicer pravi, da nikoli ni pričakovala, da bo postala slavna zaradi družabnih omrežij, a zdaj, ko ji je to uspelo, ji idej gotovo ne bo zmanjkalo.

V nedavnem intervjuju za Sydney Morning Herald je razkrila, da je bila presenečena, ko je pred tremi leti izvedela, da lahko z objavami na Instagramu tudi zelo dobro služi. Da je danes, kjer je, pa pravi, da se lahko zahvali temu, da je bila ob pravem času na pravem mestu, da je ostala zvesta svojim čustvom in da je bila strastna, do tega, kar je počela.

Sjana ne objavlja sponzoriranih objav, razen, če izdelke tudi sama uporablja. Sicer priznava, da jo to nekoliko omejuje, a ji tudi pomaga pri tem, da si ostaja zvesta. S tem, ko raste število sledilcev, dobiva več priložnosti, raste pa tudi njena cena. A kljub temu pravi, da vse skupaj poteka zelo spontano. "Ne vem, kaj bo sledilo, a vem, da imam veliko srečo, da lahko počnem, kar počnem."

Sjana tistim, ki si želijo uspeti na podoben način kot ona svetuje, da morajo biti njihove fotografije takšne, da bodo opažene in očesu prijazne. "Če fotografije niso jasne in ostre, bodo v trenutku manj privlačne in zanimive. Včasih je potrebno počakati nekaj trenutkov, da v kader dobite pravi fokus." Pravi tudi, da je so boljše tiste fotografije, ki so bolj naravne in odsvetuje uporabo Instagram filtrov.

Zanimivo je tudi, da odsvetuje uporabo hashtagov. Pravi, da je za preboj veliko bolje označevanje oseb in izdelkov, ki jih želite na fotografiji izpostaviti.

Avtorica: P. Pa.
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)