Poglej, kako čudovit zapis je Jennifer Lopez namenil njen dragi ob obletnici

Alex Rodriguez je Jennifer Lopez ob posebni priložnosti javno izpovedal ljubezen.

6.2.2019 ob 10:40

jennifer_lopez_portret_micna.jpg

Z namenom počastitve druge obletnice zveze je Alex Rodriguez v roke vzel svinčnik in papir (pardon, tipkovnico) ter svoji srčni izvoljenki Jennifer Lopez napisal sporočilo, ob katerem se bodo vsem zmehčala srca.

Pred nedavnim sta namreč J. Lo. in Rod obeležila drugo obletnico zveze in njuna Instagrama so preplavile romantične izjave.

"Macha 13, ne morem verjeti, da sta minili dve leti," je zapis na Instagramu začel on in uporabil njeno ljubkovalno ime s tremi srčki. "730 dni, ki so kar zbežali mimo a zdi se mi, da sva skupaj že od nekdaj. Midva sva si usojena in z besedami se ne da povedati, koliko mi v resnici pomeniš."

In naprej: "Od nogometnih tekem do potovanj po vsem svetu in predstav v Las Vegasu. Vse to sva počela skupaj in cenim vsak trenutek, ki sem ga preživel ob tebi. Ne vem, kam me bo pot življenja še peljala, a vem, da po njej ne bi raje stopal z nobenim drugim, kot s teboj. Verjamem, da se je najino potovanje šele dobro začelo in veselim se vsega, kar naju na njem še čaka." 

Komplimenti se tu ne končajo: "Macha, nihče se ne more primerjati s teboj. Zaradi tvoje marljivosti, vztrajnosti in odločnosti postajam boljši človek. Pod zvezdami je ni takšne, kot si ti. Nemogoče je povedati, koliko mi pomenita ti dve leti. Hvala, ker si ti ti, hvala za brezmejno podporo in hvala za brezpogojno ljubezen."

In zaključek v slogu: Te amo mucho, Lola.

Lopezova mu je primerno vrnila: "Zaradi tebe je moj svet lepši, varnejši in stabilnejši. Ob tebi se počutim kot najstnica, ki vse začenja znova in znova," je zapisala v svoji objavi, namenjeni človeku, ki ji je pred dvema letoma ukradel srce.


Avtorica:
M. FL., povzeto po pisanju portala Eonline
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Devet fantov o tem, kako so med varanjem ujeli svoja dekleta ali pa Zato se vezani moški ne odpovedo masturbaciji

Priporočamo tudi: Sezoni gripe moramo prilagoditi tudi čiščenje doma ali pa Napaka, ki jo delate pri uporabi pomivalnega stroja in ki vas stane denarja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)