11.12.2015 ob 12:30
V vašem hladilniku ni ne jajc, ne mleka in ne masla, vi pa bi želeli speči okusno pecivo? Ni vam potrebno teči v trgovino. Uporabite sledeči recept za okusen čokoladni kolač, ki je zaradi svoje sestave primeren tudi za vegane, priprava pa je na moč preprosta. Med njo boste umazali le eno posodo.
Spremljajte nas tudi na Facebooku.
Sestavine:
Navodila za pripravo
Za piko na i dodajte čokolado, ki ste jo stopili nad vodno kopeljo.
Da bo še boljše
Pečeno pecivo preljite s čokoladno glazuro: 150 gramov jedilne čokolade stopite v vodni kopeli.
Pecivo lahko spečete tudi v okroglem pekaču in ga tako spremenite v torto, lahko pa maso spečete v modelčku za mafine. V tem primeru čas peke skrajšajte na 20 minut. Mafini bodo še boljši, če boste v vsakega dodali nekaj zdrobljenih lešnikov ali orehov.
Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock
oddajte komentar