Navdih, samozavest, moč – 4 knjige za vsako žensko

Štiri knjige, ki prebudijo čudovito žensko v tebi.

25.10.2017 ob 4:55

love-style-life-homepage_garance-dore_11-5-2015.jpg

Že res, da nekaj navdiha najdemo na Instagramu, veliko tudi na spletu in televiziji, a največ ga dajo zagotovo knjige in branje. Knjige nas umirijo, nas prisilijo v koncentracijo in naši možgani kar črpajo besedo za besedo, ideje se rojevajo, občutki po prebranih straneh pa so veliko prijetnejši kot tisti, ki nam jih vzbudijo družabna omrežja. To si pač moramo priznati, kajne?

Zato izbirajmo knjige, ki nas bodo nahranile, napolnile naše misli z idejami, priložnostmi in v nas vzbudile misli, kako biti še boljši. Izbrali smo štiri knjige, ki navdušujejo in navdihujejo v ženskem svetu, spodbujajo k ženski volji in samozavesti. In uspehu! Pa seveda skrbi za ženstvenost in lepoto. Vse to smo namreč lahko – močne, samozavestne in lepe!

Kaj torej brati, da zasijemo kot prave zvezde?

The Career Code

Katherine Power in Hillary Kerr sta napisali že uspešnico WhoWhatWear, v njuni drugi knjigi pa nas peljeta po poti do uspešne kariere, korak za korakom. Svetujeta, kako napisati odličen CV, kako vprašati za povišico, kaj obleči za v službo … Njuni nasveti pridejo prav dekletom v vseh panogah in ne le tistim, ki so šele na začetku svoje kariere. Obvezno branje za vsako žensko, ki ima namen nekaj doseči. In seveda si to tudi ti!

Knjigo si lahko naročiš tukaj.

Grace: A Memoir

Ena in edina Grace Coddington je zaslužna za večino prelomnic revije Vogue, v svoji knjigi pa opisuje, kaj zahteva delo izvršne urednice te modne biblije. Grace v knjigi bralcem predstavi oblikovalce, frizerje, vizažiste, manekenke, fotografe … Skratka, popelje nas po zakulisju modnega dogajanja. Hkrati pa predstavi tudi svoje zasebno življenje, zakon, družino, prijateljstva in svoj odnos z Anno Wintour.

Knjigo si lahko naročiš tukaj.

A post shared by ars . (@___3tyhs) on

Love x Style x Life

Naslovnico te knjige si zagotovo že zasledila na Instagramu. A knjiga je veliko več kot le fotogenična platnica, za njo se skrivajo navdihujoči teksti avtorice Garance Dore, ki s subtilnimi besedami in čudovito estetiko predstavi svoj odnos do mode, življenja in uživanja.

Knjigo si lahko naročiš tukaj.

The French Beauty Solution

Krasna Mathidle Thomas, soustanoviteljica kozmetike Caudalie, v svoji knjigi deli lepotne skrivnosti, ki pripeljejo do popolne kože, las in postave. S pisanjem nas navduši, da poskrbimo zase in to na čim bolj naraven in okolju prijazen način, vzljubimo lepotilne rituale in sprejmemo spremembe, ki jih na koži pušča čas.

Knjigo si lahko naročiš tukaj.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Lovestylelife


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)