Najboljše ideje za doma narejene kostume za noč čarovnic

Bliža se najbolj strašna noč v letu, ki jo lahko popestriš z doma narejenimi kostumi.

26.10.2021 ob 5:15 | Foto: Unsplash, Instagram | Avtor: E. N.

Najboljše ideje za doma narejene kostume za noč čarovnic

Zdi se, da oktober drvi s svetlobno hitrostjo in kmalu bo nastopil njegov konec. 31. ponoči naj bi strašilo, obetajo pa se tudi mnoge zabave, ki vabijo, da se jih udeležiš v strašnih kostumih. Če iščeš idejo, v kaj bi se našemila za letošnjo noč čarovnic, si na pravem mestu. Pripravili smo seznam izvirnih doma narejenih oprav, v katerih boš videti nadvse šik.

Mia Wallace iz filma Šund

Če si ljubiteljica zabav kot lik Ume Thurman v Tarantinovem filmu Šund, priporočamo, da se našemiš kar v Mio Wallace. Potrebuješ le črno paž lasuljo, belo srajco (ki jo lahko izmakneš iz fantove omare) ter par mokasinov. Mijinih plesnih gibov pa se lahko naučiš v spodnjem videu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Cruella de Vil

Saj poznaš zlobnico iz Disneyeve uspešnice 101 dalmatinec, kajne? Nedavno je risani film dobil filmsko nadaljevanje z Emmo Stone v glavni vlogi. Ogled slednje te bo gotovo navdihnil, da za noč čarovnic tudi ti presenetiš v zlovešči črno beli kombinaciji. Kako se naličiti kot Cruella pa smo posneli na Mični!

Svetleči okostnjak

Brez klasike seveda ne gre, vsako noč čarovnic opazimo tudi takšne in drugačne lobanje in strašljive okostnjake. Da boš malce drugačna, lahko svoj lobanjast obraz namesto z ličili narediš z bisernimi nalepkami. Z barvico za oči na kožo zariši vzorec, nato pa ga prelepi s svetlečimi kamenčki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giulia Limone (@the_lime_up)

Skrivnostna avatarka

Avatar je dolgo časa zasedal prvo mesto najbolj popularnih filmov, njegovi modri protagonisti pa so osvojili vsa srca po svetu. Za noč čarovnic lahko tudi ti svoj obraz odeneš v modro barvo ter mu dodaš nekaj lepotnih detajlov kot v spodnjem videu. Čudovito, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ashimarywig (@ashimarywig)

Razbojniški duhec

Če se ti res mudi in nimaš časa niti za hiter make-up, ti bo prav prišla tale maska. Potrebuješ le prt ali rjuho, ki si jo povezneš čez glavo, čez pa nadeneš še sončna očala. Tvoj vid bo za ta večer nekoliko omejen, gotovo pa boš v zameno za to žrtev dobila kakšno pohvalo za dober kostum.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nashville Bloggers & Stylists (@wanderlustgirls)

Maleficient

Z rogovi na glavi boš gotovo izstopala, tako, kot je vse oči nase pritegnila Maleficient, ko je prišla na zabavo ob krstu Trnjulčice. Make-up za takšno masko je preprost, potrebuješ le rdečo šminko in vijolične senčke. Ter doooolgo črno ogrinjalo, seveda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Preberite še: Najbolj strašna noč v letu v karanteni: tako to počnejo Američani in tako Slovenci

Morda vas zanima tudi: Zapeljiva čarovnica


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)