Kje so danes najstniške zvezdnice zasedbe S. W. A. G.?

Slišite jih lahko na radijskih valovih in diskotekah, pa morda tega sploh ne veste.

23.1.2017 ob 8:50

s.w.a.g..jpg

Leta 2012 je v slovenski oddaji X Factor nastala dekliška zasedba S.W.A.G. V njo so producenti oddaje združili pet najstnic iz različnih koncev Slovenije. Zasedba, ki so jo sestavljale Maja Šebenik, Suzana Banovič, Bianca Črnjavič, Tjaša Hrovat in Sara Romih, je sicer kmalu razpadla in čeprav se je zdelo, da so se umaknile iz sveta glasbe, pa temu ni tako. Mična razkriva, kje jih lahko slišite danes, pa morda sploh ne veste, da so to punce, ki ste jih že videli. Kot kaže se je od mikrofona dokončno poslovila le Celjanka Sara. 

Maja je zdaj Sheby

V zadnjem času je na radijskih postajah izjemno priljubljena skladba Maje Šebenik, ki si je nadela umetniško ime Sheby. Njeno skladbo Zame, je Mična uvrstila tudi med odlične slovenske pesmi, ki odzvanjajo v ušesih. Sicer pa to ni prva njena samostojna skladba. Leta 2015 je posnela skladbo Kaj če bi.

-->PREBERITE ŠE: Odlične slovenske pesmi, ki nam odzvanjajo v ušesih

V house vode 

Bianca Črnjavič se je pridružila zasedbi Kleen live act, ki redno zabava goste v znanem ljubljanskem nočnem klubu. Gre za zasedbo, ki ustvarja remikse priljubljenih uspešnic. V njej delujejo DJ Klemen Zupančič, kitarist Grega Skaza in saksafonist Nejc Ušlakar. Nastopili so tudi na priljubljeni hrvaški plaži Zrće. 

Od hip hopa do narodne glasbe

Suzana Banovič je spomladi pod umetniškim imenom Suzy Baboo posnela spot za skladbo Nor model, zdaj pa se je pridružila zasedbi Coco Band, ki prepeva priredbe balkanskih uspešnic. Na svojem youtubeu kanalu redno objavlja tudi priredbe uspešnic. 

Na Slovenija ima talent ji je spodletelo

Tjaša Hrovat se je letos v duetu s fantom Urošem ponovno preizkusila v slovenskem šovu Slovenija ima talent, a jima preboj v polfinale ni uspel. Duo sicer prepeva na porokah in ob različnih priložnostih. Tjaša je v minulih letih sicer aktivno prepevala v ansamblu Jureta Zajca, preizkusila pa se je tudi v sinhronizaciji risanke.

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Mediaspeed
Video: Youtube


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)