Kdaj je prijateljica pomembnejša od fanta

Prijateljstvo je včasih na prvem mestu.

2.3.2017 ob 1:20

prijateljici.jpg

Povsem razumljivo je, da je, zlasti v novi zvezi, ljubezen na prvem mestu, a kaj lahko se zgodi, da prijateljice zato preveč zanemarite. Četudi ste druženje z najboljšo res omejili, bi morala biti v sledečih primerih pomembnejša od vašega fanta.

Več namigov za boljše življenje najdete na Facebooku. 

Ko jo zapusti fant

Tedaj bo zagotovo potrebovala vašo ramo in tolažilno besedo. Ne glede na to, ali je bil razhod pričakovan, ali je prišel povsem iznenada.

Ko zvezo prekine ona

Četudi njenega izbranca sploh niste marali in da ste jo vedno prepričevali, da ji bo v življenju brez njega bolje, ji zagotovo ni lahko in potrebuje vašo družbo ter podporo.

Če je od vajine skupne kave minilo že več kot šest tednov

Nikoli ne pozabite na vse radosti ženskega druženja. Če je od vajinega minilo že več kot mesec dni, je skrajni čas, da pokličete najboljšo prijateljico ter z njo na prijetnem klepetu preživite popoldne ali večer.

Kadar sta se sprli

Najbrž boste res tolažbo poiskali v objemu dragega, a vendar ne kuhajte zamere in zgladite spore. Z vsakim dnem bo prvi korak k spravi težji, nekoč pa bosta to obe obžalovali.

Ko potrebuje družbi na poroki

Če je povabljena na poroko in je samska, nikar ne zavrnite njenega povabila ter jo spremljajte. To bo odlična priložnost za zabavo, hkrati ji boste dali vedeti, da se lahko vedno zanaša na vas, kar vam bo ob nekoč zagotovo vrnila v enaki meri.

Kadar je v dvomih, če je on tisti pravi

Tedaj potrebuje dober nasvet ter nekoga, ki bo na zadeve pogledal objektivneje od nje same, zato si morate vzeti čas in biti do nje pošteni.

Kadar umre kdo, ki ji je bil blizu

Tu ni kaj za dodati. Kadar se sooča s težko izgubo, mora vedno biti na prvem mestu.

Avtorica: M. FL.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)