Kakšen glas! Tako poje hči Jennifer Lopez (video)

11 letna hči Jennifer Lopez dokazuje, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

22.5.2019 ob 11:10

jennifer_lopez_micna.jpg

Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa, in očitno je tako tudi v družini Jennifer Lopez. Živ dokaz temu je pevkina 11 letna hči Emma. Kajti deklica resnično premore izjemen glas.

Nanj je pop diva tako ponosna, da je širnemu svetu poslala videoposnetek, v katerem Emma zapoje pesem Alicie Key: If I Ain't Got You.

"Imaš pravo intonacijo?" mama vpraša hčerko. In z malo vodenja deklica na plano spusti čudovit glas. "Morali bi jo vključiti v našo turnejo," na koncu komentira diva, zato je dokaj verjetno, da bomo kmalu deležni nastopa dueta Emma in Jen.

Oglejte si spodnji videoposnetek (njena hči zapoje na 4.22 minuti):

Sicer pa to ni edina priložnost, ko je Lopezova javno občudovala petje svoje hčerke. Februarja je namreč na Instagramu objavila posnetek, na katerem Emma poje pesem Far I’ll  go iz Disneyevega filma Moana.

Ob starših kot sta Jennifer in njen bivši mož ter oče deklice Marc Anthony res ni presenečenje, da je Emma tako nadarjena.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Priporočamo tudi: Nekoč revni, danes bogati: Zvezdniki, ki jim bogastvo ni bilo položeno v zibelko ali pa: 13 korakov do mladostnega videza po Jennifer Lopez

Preberite še: Šopek pogumnih: 9 svetovnih zvezdnic brez mejkapa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)