Kaj se dogaja med Seleno in Justinom?

Videti sta precej zaljubljeno.

8.11.2017 ob 2:00

selena_GettyImages-151296367.jpg

Ne bomo opravljali, a ob vzponih in padcih zveze med Seleno Gomez in Justinom Bieberjem je odrasel marsikdo izmed nas, zato je biti na tekočem praktično naša dolžnost.

Začnimo torej na začetku. Disneyeva ljubljenka in dve leti mlajši pevec sta se spoznala leta 2009, leto kasneje pa je njuno prijateljstvo preraslo v ljubezensko razmerje in postalo glavna tema tabloidov in zvezdniških pogovornih oddaj. Nato sta dobro leto sramežljivo, a nadvse naklonjeno odgovarjala na novinarska vprašanja o njuni ljubezni, dokler se leta 2011 nista skupaj premierno prikazala na rdeči preprogi oskarjevskega afterpartyja, ki ga je gostil Vanity Fair.

V Jeleno, kakor novinarji radi v eno združijo imena zaljubljenih zvezdnikov, so se tako zaljubili tudi žarometi in njuno zvezo je pričel (vsaj na skrivaj) spremljati ves svet. Treba je priznati, bila sta precej prikupen par – simpatično nedolžna, ljubko sramežljiva in iskreno zaljubljena. Ni čudno, da ju je spremljal bataljon paparazzov, kamor koli sta se namenila. Z roko v roki sta se udeleževala družabnih dogodkov, skupaj hodila v kino, na večerje in košarkarske tekme ... Skratka, počela sta vse, kar hollywoodski pari pač počnejo in dobro leto smo tako bili deležni njunih romantičnih fotografij ter zaljubljenih intervjujev.

Just a throwback calm down

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Nato pa je nastopil šok (kakršen pač pritiče vsakemu razhodu priljubljenega para). Selena in Justin sta se kar naenkrat razšla in mediji so vneto ugibali o možnih razlogih za to. Obveljala je (zelo pogosta) teorija o napornih zvezdniških urnikih in preveliki razdalji, ki ji je sledila žalost njunih oboževalcev. Ljubezen, kakršne so si želeli mnogi najstniki, je bila zaključena in vse skupaj je vodilo v tisto, kar ponavadi sledi vsakemu dramatičnemu razhodu. Objavljanje fotografij na socialnih omrežjih in kreg v sekciji za komentarje.

A zgodba takrat še zdaleč ni bila končana, saj so se že po pol leta ponovno pojavile govorice, da se med zvezdnikoma nekaj plete. Spletlo se je tudi v resnici in par smo ponovno videvali na prijateljsko romantičnih zmenkih, a redkeje kot včasih. Nato je (očitno) ponovno nastopil razhod, zvezdnika sta en drugega izbrisala s svojih socialnih omrežij, komunikacija pa se je preselila v pesmi. Pravzaprav v njihove naslove.

Selena je nato novembra 2014 izdala nadvse osebno pesem “The heart wants what it wants”, Justin se je v singlu nove plošče spraševal “Where are U now (Selena)?” in več kot očitno je bilo, da se ljubljenca občinstva precej pogrešata in njuni oboževalci so v vsaki novi izdani skladbi ter videospotu iskali skrite simbole (ki jih, mimogrede, ni bilo malo).

Tako se je nadaljevalo, on and off, on and off, kot so pisali angleško govoreči časopisi. Lepim besedam so kar naenkrat sledili osorni intervjuji, Selena je celo dejala, da je Justina in govorice o njem popolnoma prebolela in želi živeti naprej ter se osredotočiti na svojo kariero. Slednje ji je odlično uspevalo, dokler ni v njeno življenje vstopil The Weeknd, ki se je ravno razšel z manekenko Bello Hadid

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Pred tem se je sicer tudi Justin sestajal z drugimi dekleti, med drugim tudi s Sofio Richie, katere Biebrovi fani niso najbolje sprejeli in je v komentarjih sprožila tudi kratek prepir med Seleno in Justinom, po katerem je slednji za kratek čas celo zapustil Instagram.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

The Weeknd in Selena sta se nekaj mesecev zaljubljeno nasmihala s paparazzi fotografij, Justin je v enem izmed pogovorov z novinarji dejal, da glasbe Seleninega fanta ne prenaša in da je slaba, r&b pevca pa se je nato očitno naveličala tudi Selena, saj sta se oktobra (precej potiho) razšla.

Kar naenkrat sta bila Selena (ki je ravno prestala presaditev ledvice) in Justin ponovno samska in ni trajalo dolgo (pravzaprav je trajalo manj kot teden), da sta ponovno našla pot drug k drugemu.

V zadnjih dveh tednih sta tako ponovno zavladala naslovnicam revij in spletnih portalov in o njunem ponovnem druženju pišejo tudi tisti resni časopisi, ki se sicer s trači in govoricami ne ukvarjajo preveč. Skratka, drama. V tem obdobju sta skupaj že kolesarila, se sprehajala, si ogledala hokejsko tekmo, obiskala cerkev in se na splošno veliko družila, seveda pa sta bila tudi že deležna vprašanj radovednih medijev.

Kot kaže, sta si Selena in Justin torej ponovno precej naklonjena in morda njuna ljubezen v resnici sploh nikdar ni ugasnila. Ali sta si usojena ali ne, bo pokazal čas (in povedali mediji), do takrat pa nameravata nadaljevati počasi. Tako namreč pravita.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Modni objektiv: Prekmurka s figo na vrhu glave

Vse o drugem dnevu tedna mode LJFW

12 neproduktivnih navad, ki se jih uspešni izogibajo

Ugasnil je Teen Vogue. Kakšna pa je prihodnost Vogua?

Rihanna odkrito o svoji teži. Kaj se lahko naučimo od nje?

Kako se rodi kolumna

Avtorica: Ev. N. 
Foto: GettyImages, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)